19.04.2018

Southern SME Forum – отлично нетуъркинг събитие за германските малки и средни предприятия в Бирмингам, Алабама, САЩ

2018 German Mittelstand – Southern SME Forum – отлично нетуъркинг събитие за германските малки и средни предприятия в Бирмингам, Алабама, САЩ
Southern SME Forum – отлично нетуъркинг събитие за германските малки и средни предприятия в Бирмингам, Алабама, САЩ

Шестото годишно събиране на базирани в Германия малки и средни предприятия на 2018 German Mittelstand – Southern SME Forum в Бирмингам, Алабама миналата седмица отново се превърна в успех за всички участници. Семинарите обхващаха теми, които присъстват в новините в последно време: изкуствен интелект и сигурност в интернет. Това са предизвикателства, които имат особен ефект върху нас като международна фирма за преводи. От една страна преводаческата индустрия и фирмите, които се нуждаят от някакъв вид превод, са изправени пред концепции като машинния превод. От друга страна прехвърлянето на информация по електронен път между клиенти и доставчици – на национално и международно ниво, постоянно създава нови заплахи под формата на пробиви в сигурността и преднамерени кибератаки. На теория е едно, но справянето с тях на практика е друго. Затова програмата бе допълнена от обмяна на опит и конструктивни съвети.

Един от спонсорите на тазгодишното събитие бе EVS Translations USA. Компанията имаше свой щанд и бе представлявана от своя управител Бьорн Прюфер и мениджър „Бизнес развитие“ Елизабет Бейли. Скромният брой присъстващи позволи на бъдещите клиенти да получат специфична информация и индивидуална консултация за нуждите от преводачески услуги на техните фирми. Посетителите дори включваха някои стари приятели – една от фирмите, с които се запозна г-н Прюфер на Southern SME Forum 2017 в Чатануга, показа брошура, преведена от EVS Translations USA. Събитието достигна връхната си точка с придвижването на присъстващите към Бирмингамския музей на изкуствата, където се проведе малка среща за целите на нетуъркинга. През цялата вечер се водеха вдъхновяващи дискусии, докато музеят не затвори врати. Нашият екип е сигурен в едно: Тазгодишното събитие им позволи още веднъж да осъществят контакт с висококачествени предприятия – с потенциал за устойчиви бизнес отношения.

Не сте успели да посетите 2018 German Mittelstand — Southern SME Forum? Свържете се с екип „Продажби“ в офиса в София на телефон (02) 980 56 68 или по имейл на salesbg@evs-translations.com, за да отговорят на Вашите въпроси. Очакваме с нетърпение Вашето обаждане!