13.09.2018

EVS Translations получава сертификат за Across

EVS Translations получава сертификат за Across
EVS Translations получава сертификат за Across

EVS Translations получава сертификат за Across

EVS Translations взе участие в теоретичен обучителен семинар за сертифициране за преводачески фирми.

През всеки от четирите дни се покриваше различен модул:

Управление на системи: В модул 1 участниците научиха как да конфигурират Across Language Server, за да гарантират плавни и безпроблемни процеси на управление на превода.

Проектен мениджмънт: В модул 2 участниците получиха много подробни указания относно настройките на проектите и управлението на заданията.

Превод: В ден 3 участниците се запознаха със системата за превод crossDesk и научиха повече за редактиране на преводите и поддържане на преводните памети в Across.

Работа с терминологията: В модул 4 участниците в семинара научиха всичко за системата за терминология crossTerm, както и как да поддържат съществуващи и да добавят нови термини.

Всеки ден изпращахме по двама участници до местоположението на Across в Карлсбад, за да разширим и обновим текущата ни база от данни. Сертификатът е официалното доказателство за нашите компетенции с Across Language Server v6.3. Освен EVS Translations семинара посетиха и други двама доставчици на преводачески услуги, както и клиенти от индустрията. Беше особено интересно да научат за предизвикателствата, пред които се изправят потребителите на Across в ежедневната си работа.

Самият четиридневен семинар беше предшестван от проверка на системата, за да се определи дали Across работи правилно в системата за превод на EVS. Тази техническа проверка също така определи средното количество обем, което може да бъде обработено, и наред с това определи и кои задания могат да бъдат завършени.

В добавка към сертифицирането EVS Translations вече се беше регистрирала в онлайн портала за локализация crossMarket. Тази онлайн мрежа е проектирана, за да улесни свързването между доставчиците на езикови услуги и клиентите.

Ако си търсите доставчик на преводачески услуги, сертифициран от Across, изберете EVS Translations за партньор. Обадете се днес на 02 980 56 68 или изпратете имейл на salesbg@evs-translations.com, за да обсъдите възможностите за потенциално партньорство.