09.03.2017

Ще се срещнем ли? Осма годишна среща на AmCham Германия Ден на бизнеса на 16 март в Атланта, САЩ

AmCham Германия Ден на бизнеса
Осма годишна среща на AmCham Германия Ден на бизнеса, 16 март, Атланта, САЩ

Осмата годишна среща на AmCham Германия Ден на бизнеса – тази година под наслов „Триъгълник на иновациите – САЩ-Германия-Израел“ – ще се състои на 16 март 2017 г. в Porsche Experience Center в Атланта, САЩ.

САЩ, Германия и Израел отдавна са сред водещите държави по отношение на иновациите и изобретенията. Славата на Израел като хъб за иновации и особено в сферата на кибер сигурността и мобилните технологии се допълва от САЩ, които са на челното място по брой на корпоративните патенти, следвани от Япония и Германия.

Организиран от Bridgehouse Law, форумът цели да представи различните подходи и ключови фактори за успеха на трите държави в светлината на последните иновации, като междувременно ще бъде обърнато внимание и на продуктивното сътрудничество между трите икономики.

Конференцията ще се фокусира върху силните и слабите места на трите държави във връзка с развитието на нови идеи и това как тези идеи се развиват в бизнес концепции, капитализират се и в крайна сметка се продават.

Освен това инвестиционните структури, политическите и финансови контексти и бизнес климата на всяка от трите страни ще бъдат обект на дискусионни панели в опит да бъдат изведени възможностите за сътрудничество от гледна точка на глобалното промотиране на продукти и увеличаване на нововъведенията.

EVS Translations, която е водещ международен езиков доставчик, подкрепя обмена на нови идеи между САЩ, Израел и Германия като един от официалните партньори на събитието.

Ако планирате да посетите осмото издание на „Ден на бизнеса“ и бихте искали да уговорите среща с нашите представители, за да ви консултират относно това как EVS Translations може да подпомогне вашата компания, можете да го направите, като се свържете с Бьорн Прюфер – генерален мениджър на EVS Translations САЩ – на 404-523-5560 или на имейл usa(at)evs-translations.com

Екипът ни Ви очаква!

Кога?

Четвъртък, 16 март 2017 г.

14:00-17:30 – AmCham Germany

Business Conference

17:30-18:00 – Networking & Reception

18:00-20:30 – Presentation of US-German

Internship Program & Dinner

 

 

Къде?

Porche Experience Center

One Porche Drive

Atlanta, Georgia 30354, USA