16.02.2017

Запазате тази дата: Осмата годишна среща на AmCham Германия „Ден на бизнеса“ ще се състои на 16 март в Атланта, САЩ

AmCham Германия „Ден на бизнеса“
Осма годишна среща на AmCham Германия „Ден на бизнеса“, 16 март , Атланта, САЩ

Само след четири седмици годишната среща на Американската търговска камара в Германия – Ден на бизнес – ще отвори врати за осми път. Събитието под наслов „Триъгълник на иновациите – САЩ-Германия-Израел“ ще бъде фокусирано върху нови идеи.

Представители на компании от трите държави ще обсъждат, предлагайки различни перспективи, какъв е пътят на една идея от концепцията до представянето на продукт на широкия пазар. Ще бъдат засегнати и темите за силните и слабите страни на пазарните икономики на трите страни в светлината на техните характерни черти.

Тази година почетен гост и лектор ще бъде Дов Моран, израелски инженер, бизнесмен и създател на USB флаш паметта. След като продава компанията си M-Systems на SanDisk, той инвестира в редица стартъпи, включително и в управлението и поддръжката на големи бази данни и в сектора на облачните услуги.

EVS Translations също участва в осмото издание на AmCham Германия „Ден на бизнеса“ и подкрепя отношенията между САЩ, Израел и Германия, като един от официалните партньори. Основен спонсор на събитието е автомобилният производител Porsche.

Кога?

Четвъртък, 16 март 2017

14:00-17:30 – AmCham Germany

Business Conference

17:30-18:00 – Networking & Reception

18:00-20:30 – Presentation of US-German

Internship Program & Dinner

Къде?

Porche Experience Center

One Porche Drive

Atlanta, Georgia 30354, USA