31.03.2015

Един живот не е достатъчен, за да се научи немски език – част 2

В първата част на статията се опитахме да отговорим на въпроса дали един живот е достатъчен, за да се научи немски език. Днес ще дадем отговор как да откриете и разпознаете най-добрия за Вас доставчик на бизнес преводи с немски език.

Съпоставете качеството, опита и уменията с тези на EVS Translations.

Главният офис на EVS Translations се намира в Германия. Ето защо, EVS Translations България е единствената преводаческа компания в България, където работния процес за превеждане на документи от и на немски език са в съответствие с немските високи изисквания за качество. Освен това, процесите ни на качество са сертифицирани по международните стандарти ISO 9001:2008 и EN15038.

С повече от 20 години опит и с един от най-големите специализирани екипи от преводачи от и на немски език в България, EVS Translations предоставя качествени писмени и устни немски преводи, винаги навреме.

Ние сме и единствената компания в България с вътрешни екипи от преводачите за немски език, разположени в 4 различни държави.

Комбинирането на професионални езикови умения и технологични познания в конкретни сфери на индустрията, е запазена марка на EVS Translations.

Експертният ни опит се простира от немски финансови, технически и юридически преводи, през преводи от и на немски език на проекти за хранително-вкусовата промишленост, автомобилната индустрия, строителната индустрия, енергийния бранш, до специализирани немски езикови услуги за маркетингови, медицински и IT фирми.

Ако желаете да получите повече информация, по отношение на цени за професионални преводи от и на немски език и срокове за осъществяване на Вашите проекти с немски език, можете веднага да ни се обадите на +359 (0) 2 980 56 68, или ни пишете имейл на bg(at)evs-translations.com.