09.05.2017

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2017 – Времето за нашата среща наближава!

Булмедика/Булдентал 2017
Булмедика/Булдентал 2017

Запазете си поне една от следните дати свободна!

От 17 до 19 май 2017 година в Интер Експо Център ще се проведе 51-то издание на най-голямото изложение за медицинска и дентална техника БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2017.

След успешното си участие през 2016 и тази година EVS Translations ще бъде част от изложението в качеството си на международен лидер за медицински и фармацевтични преводи, който може да Ви предложи цялостна и високоспециализирана езикова услуга.

Моника Хойзел, главен маркетинг директор на EVS Translations Group
Моника Хойзел, главен маркетинг директор на EVS Translations Group

Тази година специални гости на щанда на EVS Translations ще бъдат две от водещите имена в компанията – маркетинг директорът на EVS Translations г-жа Моника Хойзел и търговският директор на компанията – г-н Флориан Швигер. Едва ли е необходимо да Ви убеждаваме, че качествената езикова услуга за Вашите медицински и фармацевтични преводи е от първостепенно значение за успеха на Вашия бизнес на международните пазари.

Затова заповядайте да се запознаете с двама изключителни специалисти, чийто дългогодишен опит ще Ви бъде от полза.

Флориан Швигер, Търговски Директор EVS Translations Group
Флориан Швигер, Търговски Директор EVS Translations Group

От тях ще научите повече за изискванията на международните пазари, как максимално ефективно можете да се позиционирате на тях благодарение на специализираните медицински и фармацевтични преводи и как да се възползвате максимално от опита и езиковите услуги, които EVS Translations предоставя. Не пропускайте възможността да зададете Вашите въпроси: г-жа Хойзел ще Ви очаква на щанд В8 в Изложбена зала 1 на 17 май от 10:00 до 16:30 часа. С г-н Швигер можете да разговаряте на 18 май.

За лична среща с тях им пишете на monika.heusel@evs-translations.com и на florian.schwieger@evs-translations.com.

Ако предпочитате по-неформалната обстановка, в която да разговаряте непринудено, заповядайте на щанда на EVS Translations на 18 май от 14:00 до 14:30, когато Алекс Жекова ще ни зареди с много положителни емоции и ще ни очарова с неподправения си талант. За присъстващите ще подготвим и малък коктейл.

Не се колебайте да зададете Вашите въпроси предварително на телефон 02 980 56 68 или на salesbg@evs-translations.com.

Очакваме Ви!