06.04.2017

ВИНО, МУЗИКА И ПРЕВОДИ

Заповядайте на партито на EVS Translations на Булмедика/Булдентал 2017

Булмедика/Булдентал 2017

След успешното представяне през 2016, резултатите от което са новите и дълготрайни партньорства с компании от фармацевтичната и медицинска индустрия, за втора поредна година екипът на EVS Translations България ще вземе участие в най-голямото медицинско изложение в България – БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Една от целите на екипа ще бъде да покаже на представителите на фармацевтичната и медицинската индустрия, че разширяването на техния бизнес зависи до голяма степен от професионално изпълнените медицински и фармацевтични преводи. В крайна сметка от общо 10-те фармацевтични компании в България, само една е българска. С опита, който има в предоставянето на фармацевтични и медицински преводи за водещи компании от Америка и Германия, EVS Translations България може да помогне и на Вас да се справите с новите предизвикателства в индустрията.

Моника Хойзел, главен маркетинг директор на EVS Translations Group
Моника Хойзел, главен маркетинг директор на EVS Translations Group

Тази година ще имате възможност да се запознаете и с двама специалисти, които са ядрото на компанията и основни двигатели в EVS Translations. Специално за изложението от централния офис в Офенбах, Германия пристигат Моника Хойзел, главен маркетинг директор на EVS Translations Group и Флориан Швигер – главният мениджър на отделите по продажби. Г-жа Хойзел е специалист с дългогодишен опит, който може да бъде от полза на всички, чиито стремежи са към увеличаване на видимостта на чуждестранните пазари чрез експертни маркетингови преводи, както и на компаниите, които имат интерес към привличане на нови инвестиции с помощта на професионални медицински и фармацевтични преводи.

Флориан Швигер, главен мениджър на отделите по продажби

Г-н Швигер, от своя страна, може да сподели с Вас опита, който е натрупал като мениджър на офиса на EVS Translations в Атланта – какви са спецификите на бизнеса отвъд океана, какви са интересите на чуждестранните инвеститори от медицинската и фармацевтична индустрия и какви са възможните подходи за контакт с тях, как професионалният медицински и фармацевтичен превод да работи максимално ефективно за Вас?

Алекс Жекова, участничка Music Idol

Във втория ден на изложението на щанда на EVS Translations сме подготвили малка изненада за присъстващите – парти с участничката от Music Idol Алекс Жекова. Отбележете си датата в календара − 18 май 2017 г., когато изисканата Алекс ще пее специално за Вас! Заповядайте на по чаша вино в нейната компанията на щанда на EVS Translations. Ще се радваме да Ви видим там.

От 17 до 19 май представителите на българския екип на EVS Translations Ви очакват на щанд В8 в изложбена зала 1, за да Ви посъветват как да се справите най-ефективно и разумно с езиковите предизвикателства, които стоят пред бизнеса Ви. Както и да Ви запознаят с възможните решения за Вашите езикови проекти за медицински и фармацевтични преводи.

Свържете се с EVS Translations, за да си уговорите среща с екипа на щанда:

Михаела Ангелова, мениджър отдел „Продажби“, София или Лора Каравелова, маркетинг специалист на 02 980 56 68 или на salesbg@evs-translations.com

Очакваме Ви!