01.06.2017

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2017 – РЕТРОСПЕКТИВА

EVS Translations участва за втора поредна година със собствен щанд на изложението Булмедика/Булдентал 2017

Както вече писахме, от 17-ти до 19-ти май EVS Translations участва за втора поредна година със собствен щанд на изложението Булмедика/Булдентал 2017. За гостите бяха подготвени интересни срещи и коктейл с гост-изпълнител, а трите дни преминаха в атмосфера на приятелство и професионализъм.

В първия ден на изложението на щанда на EVS Translations гостите на изложението имаха възможност да се запознаят и да разговарят с г-жа Моника Хойзел, маркетинг директорът на компанията. Г-жа Хойзел разговаря както с представители на български компании, така и с чуждестранни изложители и редактори на медицински издания, като темите, които обсъждаха бяха бъдещото сътрудничество с EVS Translations ̶ в сферата на бъдещи публикации и в сферата на езиковите услуги.

Вторият ден на изложението премина под наслов „Музика, вино и преводи“, а гост на щанда беше д-р Флориан Швигер  ̶  търговският директор на EVS Translations. Г-н Швигер разговаря с представители на медицинския бизнес за успешното сътрудничество на EVS Translations с големи и по-малки компании от сферата на медицината и ги запозна с възможностите за цялостна езикова услуга, които EVS Translations предоставя на своите клиенти.

Алекс Жекова

В ранния следобед посетителите се включиха и в импровизирания коктейл. На чаша вино те имаха възможност да се насладят на изпълненията на Алекс Жекова. Настроението беше приповдигнато, а гостите останаха доволни и в непретенциозна атмосфера разговаряха с екипа за подробностите, които се крият зад израза „цялостна езикова услуга“.

И трите дни бяха изключително натоварени за г-н Спас Маджаров, генерален мениджър на българския офис и г-жа Михаела Ангелова, мениджър „Продажби“. Освен на постоянните посетители на щанда, те представиха EVS Translations и на импровизирани срещи по покана на български и чуждестранни изложители, като основната тема в разговорите бяха комплексните възможности за специализиран медицински превод, които компанията предоставя благодарение на вътрешните си екипи в 8 международни офиса. И разбира се  ̶  бъдещото сътрудничество с EVS Translations като международен доставчик на цялостна езикова услуга в сферата на медицинските преводи.

Така, след 3-те натоварени и емоционални дни, екипът може спокойно да заяви, че „Който пее – ще успее“!

Ако по някаква причина сте пропуснали събитието, но се нуждаете от професионален превод и искате да научите повече, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 02 980 56 68.

Или да изпратите Вашето запитване от сайта на EVS Translations.

Очакваме Ви!