12.10.2017

Защо крафт превод?

Защо крафт превод? - EVS Translations
Защо крафт превод? – EVS Translations

Както сигурно знаете “крафт” означава занаят, майсторлък. А приготвянето на крафт бира е свързано с дълбоки и детайлни познания за различните съставки и начините те да бъдат смесвани, за да се получат такива уникални вкусове като бира с вкус на кафе, на смокини или на цитрусови плодове.

Специализираният превод, извършван от вътрешни екипи и цялостните езикови услуги, предлагани от преводаческа компания имат много общо с крафт бирата. Ето какво:

1. На първо място – вътрешните преводачи за основните бизнес езици са майстори в конкретни области:

Вътрешният екип изисква наемането на преводачи, които вече имат достатъчно опит в преводите за конкретни области (например медицински превод, юридически превод). В процеса на работа техните познания биват допълнително надграждани и задълбочавани чрез обучения. Така клиентът получава специализиран превод от “майстор”, който е запознат в детайли с терминологията, а в дългосрочен план – и със стила на клиента, тъй като Вашите проекти винаги се възлагат на преводачи, които вече са работили за Вас.

2. След това – клиентът получава като минимум превод и редакция от екип, сформиран за нуждите на неговия проект. Редакторите винаги са преводачи със солиден опит за конкретната сфера и винаги са служители в офис на EVS Translations.

3. В допълнение към изброеното – преводът като услуга: работните процеси, които използва EVS Translations са гъвкави и могат да бъдат модифицирани по начин, който е най-подходящ и ефективен за изискванията на конкретен клиент. Можем да предложим много повече от превод – текстообработка и форматиране, превод и локализация на уеб сайт, интернет магазин, софтуер. Като добавите и 24 часовата поддръжка благодарение на офисите в Европа и САЩ, получавате услуга, създадена за нуждите Ви.

4. И още – централизирана система за управление и координиране, която гарантира конфиденциалност и сигурност на данните, управление на фирмената терминология (глосари, речници, стилови наръчници), софтуери от най-висок клас, за поддръжка на преводаческия процес от приемането на проекта до неговото предаване.

И всичко това без усилия от Ваша страна, тъй като има екип проектни мениджъри, които се грижат за координацията и следят за спазването на Вашите изисквания!

Или казано накратко – крафт превод, защото Вашият специализиран превод е направен по Вашия вкус от специалисти със задълбочени и консистенти познания за всеки негов аспект!

Не виждате сред изброеното нещо специфично, което Ви интересува? Свържете се с нас и ни попитайте! Ще се радваме да помогнем!