31.05.2011

Семинар на EVS Translations на конференция DIRK 2011

DIRK 2011
Семинар на EVS Translations на конференция DIRK 2011

На 6 и 7 юни 2011 г. ще се състои 14-та годишна конференция DIRK в хотел “Мариот”, Франкфурт на Майн, Германия.

Конференцията е организирана от Германската асоциация за връзки с инвеститорите (DIRK).

Програмата тази година, под надслов “ВИ 2020 – Свежи идеи за утрешните капиталови пазари”, ще се фокусира върху вечно менящите се капиталови пазари.

Както обикновено на гала вечерята ще бъде връчена Германската награда за връзки с инвеститорите за 2011 г., в следните категории:

  • DAX30
  • MDAX
  • SDAX
  • TecDAX
  • както и отличили се мениджъри за връзки с инвеститорите.

Можете да се срещнете с нас лично (на 7 юни), като посетите семинара на EVS Translations  Годишният отчет – Неприятно задължение или полезен избор (Годишният отчет на английски език – защо трябва да искате да направите това, което Ви се налага да
направите) и научите повече за процесите на обработка на Вашата корпоративна и финансова комуникация от гледната точка на финансовия мениджмънт и управлението на проекти и ИТ специалистите на една професионална преводаческа агенция, пазарен лидер във финансовите преводи за Европа.

Всички немски, френски и австрийски компании изготвят годишния си отчет на английски език, а повечето от тях – и на местния си език. На практика по-голяма част от дейността на DAX се провежда извън Германия (52%, за да бъдем по-точни).

EVS Translations ежегодно превежда на английски език между 70 и 100 годишни отчета.
EVS Translations разполага с всичко необходимо за това: голям екип от вътрешнофирмени преводачи, ефективно управление на проекти и оптимизирани процеси във всички направления. С изключително висок стандарт на сигурност и поверителност, ползване на вътрешни бази данни за IFRS/HGB и най-модерното оборудване, EVS Translations помага на много компании да подобрят присъствието
си на финансовия пазар през цялата година. Не само през сезона на годишните отчети.

Заявете  оферта за превод на годишен отчет сега:

Превод на годишен отчет