28.11.2017

Дарение за DKMS вместо коледен подарък – устойчив подарък, който спасява животи

Дарение за DKMS вместо коледен подарък - EVS Translations
Дарение за DKMS вместо коледен подарък – EVS Translations

В края на годината винаги си задаваме неизменния въпрос: Какво ще изпратим на клиентите си за коледен подарък? Какво е практично, привлекателно и не нарушава насоките за съответствие? В хода на проучването си за подходящи подаръци, маркетинг отделът на компанията попадна на кампанията на организацията DKMS „Spende statt Geschenke für Unternehmen“ (Дарения вместо подаръци за компании) и веднага стана ясно, че сме намерили това, което търсим! Това не е първият път, когато EVS Translations работи с DKMS. През 2015 г. призовахме служителите си в Германия да вземат участие в кампания за тъканно типизиране в офиса ни в Офенбах, тъй като един от нашите скъпи колеги страдаше от левкемия и търсеше своя генетичен близнак. И кампанията бе успешна! Вече повече от година той отново работи за EVS Translations на пълен работен ден!

Като международна фирма за преводи бихме искали да използваме това емоционално преживяване, за да дадем пример и да поемем отговорност – с подарък, който е смислен и продължава да бъде от полза дълго след края на празничния сезон. Бихме искали да направим дарение за DKMS GmbH и по този начин да благодарим на нашите клиенти и доставчици за успешната работа през 2017 г., както и като символ на очакването ни да работим по още по-вълнуващи проекти за преводи с тях занапред.

За EVS Translations началото на новата година ще бъде изпълнено с нови предизвикателства. За да опростим още повече преводаческия процес за нашите клиенти, инвестираме в развитието на техническата си инфраструктура и предлагаме цялостни решения с платформа, която позволява лесно качване на файлове от всякакъв формат и изтегляне на готовите преводи. Това е само една от концепциите, които ще бъдат инициирани през новата година.

Преди да преминем в трескави приготовления за Коледа, бихме искали да пожелаем на вас и вашите семейства и колеги мирни и спокойни празници и щастлив, изпълнен със здраве, старт на 2018 г.

Както обикновено EVS Translations ще бъде на разположение, за да отговори на нуждите ви от превод в периода на Коледа и Нова година на salesbg@evs-translations.com.

Екипа на EVS Translations