23.03.2012

Актуално за EVS Translations: Разрастване в САЩ и пълна промяна в Берлин

EVS Translations офис АтлантаЗа да сме от още по-голяма полза за нашите клиенти по целия свят, екипът на EVS Translations в САЩ се разрасна и офисът в Атланта бе преместен на ново място. От стратегическа гледна точка, що се отнася до целевия за EVS пазар в САЩ, местоположението на Атланта е ключово. „В офиса ни в Атланта разполагаме с проджект мениджъри и преводачи, извършващи устни и писмени преводи, които работят по многоезични проекти“, обяснява основателят на фирмата и главен изпълнителен директор Едуард Вик.

Имаме идея да разширим екипа ни в САЩ и все още търсим специалисти за там. Количеството на проектите за превод и добрата ни работа в миналото ни дават възможност да предлагаме голям набор от възможности за езиковите експерти“, казва г-жа Радина, която отговаря за свободните позиции в САЩ от Германия. „Нашите таланти имат възможността да променят местоположението си в рамките на филиалите на фирмата по света, което е изключително атрактивно и дава възможност, особено на по-младите и гъвкави професионалисти, да се запознаят със стила на живот в чужбина.“EVS Translations офис Берлин

Няколко служители от централния ни офис в Германия се преместиха да работят в САЩ. Съществуват и обратните случаи. Нашият екип представлява едно пъстроцветно съчетание на характери и нрави, което прави ежедневната работа много забавна и изпълнена с изненади. Имаме си Джон от Тексас, който в момента работи в офиса ни в Офенбах, и Габи от Уругвай, която обожава работата си в офиса ни в Мюнхен“, добавя тя.

Офисът на EVS Translations в Берлин също претърпя промени. Работихме съвместно с местен художник, за да му придадем уникалния дух на Берлин. Папагалът е нашият символ и архитектът и художникът работиха заедно, за да създадат един приветлив както за клиентите, така и за служителите офис.