17.01.2023

Нов стандарт за доставчиците на цялостни услуги по локализация от един източник

EVS Translations се присъединява към Unbabel

EVS Translations се присъединява към Unbabel

От Едуард Вик

Имам удоволствието да съобщя, че EVS Translations е придобита от Unbabel, водеща в индустрията задвижвана от изкуствен интелект платформа за езикови операции (LangOps), която помага на бизнесa да предоставя мащабируеми многоезични решения на потребителите си. Unbabel е изключително успешна организация в глобален мащаб с около 350 служители в десет централни световни локации.

Историята на EVS Translations започна през 1991 г. като агенция за преводи за финансовия сектор в Германия, за да разширим нашето глобално присъствие и предлагане през годините и да станем един от 100-те най-големи доставчици на езикови услуги в света.

Това, което прави EVS Translations специална компания, е нашият разнообразен и добре обучен вътрешен персонал от 150 служители в офиси по целия свят, почти половината от които са преводачи, както и нашият модел на доставчик на езикови решения от един източник, който позволява на компанията да отговори на разнообразните изисквания на амбициозни глобални корпорации. Нашият бизнес модел се основава на ISO-сертифициран контрол на качество, строга политика на сигурност на данните, отлично време за реакция и мащабируемост.

 

Възгледите на EVS Translations и Unbabel съвпадат

За EVS Translations бъдещето е в комбиниране на нашите първокласни услуги по човешки превод с увеличено приложение на изкуствен интелект и машинно обучение, както и автоматизиране на големи обеми езикови данни и мултимедийна локализация. Тази автоматизация допълнително използва обработка и анализ на данни, за да взема информирани решения, като същевременно подобрява работните потоци и многоезичните изживявания на потребителите.

Възгледите ни съвпадат с тези на Unbabel. Съчетавайки нашите ориентирани към човека работни потоци и специализиран многоезичен опит в локализацията с несравнимия капацитет в сферата на изкуствения интелект на Unbabel ще обединим силата на хората и технологиите за създаване на персонализирани и мащабируеми работни процеси, като по този начин ще помогнем на глобалния бизнес да предостави разнообразна гама от устойчиво висококачествено многоезично съдържание на клиентите си от един източник.

Взаимодействията между опита на Unbabel в сферата на изкуствения интелект и вътрешния модел за преводи на EVS Translations несъмнено ще създадат нов стандарт за доставчиците на цялостни услуги по локализация от един източник.

„Наш приоритет е предоставянето на най-широкообхватно многоезично клиентско преживяване. Придобиването на ключов играч на германския пазар подобрява съществуващите ни възможности и разширява нашия глобален отпечатък“, каза Вашко Педро, съосновател и главен изпълнителен директор на Unbabel. „Приобщаването на EVS Translations към семейството на Unbabel ни предоставя нови сектори и сфери на употреба и ще ни позволи да доставяме специализирано съдържание на повече индустрии. Също така и да прехвърлим повече работни потоци към нашата платформа, помагайки за намаляване на разходите и времето за превод за нашите клиенти.“

 

Как това придобиване ще се отрази на клиентите на EVS Translations

Присъединяването на EVS Translations към Unbabel ни дава възможност да предоставяме на нашите клиенти най-добрата комбинация от високотехнологични решения и първокласни човешки преводи, с които EVS Translations е известна, в рамките на сигурна среда.

Сключихме това партньорство, за да добавим стойност за Вас, нашите клиенти, включително и чрез:

  • Платформа за езикови операции, съчетаваща постоянно нарастващото качество на EVS Translations със скоростта и ефективността на машинния превод, за да предоставяте надеждни услуги на всеки етап от работата си с клиенти.
  • Разширени работни потоци, за да отговори на Вашите нарастващи нужди.
  • По-бързо време за реакция и увеличена ефективност, за да намалите времето и разходите за услуги по превод.

 

Едуард Вик
Едуард Вик

Вълнуващото партньорство с Unbabel издига EVS Translations до следващото ниво на доставчици на преводачески услуги.

Очакваме с нетърпение да бъдем част от комбинираната организация, която ще предостави нови възможности на клиентите ни и ще окаже влияние върху бъдещето на езиковата индустрия.

Имате още въпроси относно това придобиване?
Вижте нашите отговори на често задавани въпроси, както и прессъобщение.