03.11.2016

В търсене на таланти в Лондон: на живо от Езиково изложение 2016

EVS Translations в търсене на таланти на Езиково изложение Лондон 2016
EVS Translations в търсене на таланти на Езиково изложение Лондон 2016

От 14 до 16 октомври изложението за любителите на чуждите езици привлече около 10 000 посетители в британската столица. Освен нетрадиционните методи за изучаване на чужд език бяха представени повече от 60 различни инициативи във връзка с най-новите тенденции на пазара на езиковите обучения. В продължение на три дни обучаващи и обучавани, както и преводачи и други професионални групи, имаха възможност да учат и да обменят информация. EVS Translations също бeше там, представена от своите екипи по човешки ресурси от Германия и България. В сектора за кариерно развитие потенциалните кандидати можеха да се информират относно разнообразните възможности за кариера в EVS Translations и да създадат първия си контакт с фирмата.

Едуард Вик на Езиково изложение Лондон 2016
Едуард Вик на Езиково изложение Лондон 2016

Изнесеният от управителя Едуард Вик доклад на тема: „Животът след придобиване на езикова диплома“ привлече вниманието предимно на участниците, завършващи висше образование в езикови специалности, тъй като освен класическата позиция на професионален преводач бяха представени и други възможни роли, свързани с доставките на езикови услуги, като проектен мениджър, специалист по преводни технологии и редактор. За всички, чиято мечтана професия е преводачеството, посланието беше ясно: „Майстор се става с много упражнения!“ – независимо дали ще превеждате любимата си книга или ръководството за експлоатация на новия си компютър.

Ако искате да получите повече информация относно Вашите шансове за кариера в EVS Translations, разгледайте нашата страница с -> предложения за работа и потърсете подходящото за Вас свободно работно място в някое от нашите представителства  по света. Станете част от екипа на EVS Translations!