20.08.2012

EVS Translations ще участва в изложението PETEX 2012

PETEXИмаме удоволствието да обявим, че EVS Translations ще участва в изложението PETEX 2012.

PETEX е най-голямата конференция и изложение в областта на индустрията за добив и проучвания за петрол и газ в Обединеното кралство.

PETEX е търговско изложение, което акцентира върху последните иновации и подобрения в технологиите за проучване, производство и експлоатация на подпочвени залежи на петрол и газ.

Търговският панаир включва техническа програма, университетски форум и следуниверситетски кариерен център. Събитието ще бъде придружено и от някои вълнуващи социални мероприятия като коктейл парти, обяд и напитки.

Изложението PETEX ще се състои в изложбен център „Earls Court”, който бе домакин и на Олимпийските игри в Лондон 2012 г.

PETEX се организира от Petroleum Exploration Society of Great Britain (PESGB).

PESGB е учредено през 1964 г. като организация с нестопанска цел и е регистрирано благотворително дружество. Неговият членски състав включва 5 600 физически лица и над 80 подкрепящи го юридически лица.

Целта на PESGB е да насърчава, за публичното благо, образованието във връзка с научните и технически аспекти на нефтените проучвания.

EVS Translations е специализирана фирма за преводи в сферата на енергетиката, нефта и газа, електричеството и възобновяемите енергийни източници – регистрирана към FPAL и CEoqs.

PETEX 2012
20-22 ноември 2012 г.
Earls Court Exhibition Centre 2
Olympia Grand Hall, Warwick Road
London, United Kingdom
Уеб сайт на PETEX