20.09.2018

EVS Translations Обединеното кралство се подготвя да посети Правното изложение в Лондон (London Law Expo) на 9 октомври

EVS Translations Обединеното кралство се подготвя да посети Правното изложение в Лондон (London Law Expo) на 9 октомври
EVS Translations Обединеното кралство се подготвя да посети Правното изложение в Лондон (London Law Expo) на 9 октомври

Технологии и сигурност на данните: две много големи теми за 21-ви век независимо от индустрията, в която е вашата дейност. Неизбежният пробив или вероятността от нарушение бележи пътя напред с възможност и чувство за неотложност.

Правното изложение в Лондон 2018 г. – най-голямото правно изложение в Европа в сърцето на Лондон ще стане свидетел на разискването на тези теми от посетителите, както и на редица други теми, които проучват растежа и рентабилността при управлението на правната практика. Ще има впечатляващ списък с лектори, които да се задълбочат в проблемите, които променят непрекъснато традиционната практика: Алиша Харди, директор „Професионална поддръжка“ в White & Case, ще дискутира темата Развитие при събирането на данни, а Андрю Хаслам, проектен мениджър „Електронно разкриване“ в Squire Patton Boggs в Обединеното кралство, ще постави въпроса: Машинно обучение и преглед на договори – шумна реклама или пробив? Това са само някои от интересните за EVS Translations теми.

Нашите офиси по света работят с правни кантори, за да разрешат проблемите, свързани с езика, които възникват по време на сливанията и придобиванията, съдебните процеси или други трансгранични сделки или такива с многостранна юрисдикция. Нашият нов електронен наръчник Езикови технологии за правните кантори обяснява по какъв начин специализираните доставчици на езикови услуги използват най-новите езикови технологии, за да помогнат на правните кантори да намалят значително разходите за търсене на данни на чужд език, да ускорят времето за превод и да осигурят по-строги мерки за сигурност на данните. Знаехте ли, че е възможно да търсите бързо в стотици страници с данни на чужди езици посредством затворена софтуерна система, която няма да извлече вашите данни с цел търговски печалби? Не го знаят и много юристи.

Джо Бромптон от нашия екип в Обединеното кралство ще бъде в Лондон на 9 октомври, за да разбере повече за притесненията, свързани с технологиите и сигурността, както и с най-новите тенденции в бизнеса за правните кантори в Обединеното кралство. Ако желаете да се срещнете с нея на 9 октомври, защо не се обадите на телефон +44 (0)115 934 5010 или да й изпратите имейл на joanne.brompton@evs-translations.com. Тя може да ви предостави информация за начина, по който EVS Translations подпомага правните кантори да преодолеят потенциалните бариери по пътя към международния успех.