07.10.2016

Цялостни езикови услуги за международен медицински форум

Национален Конгрес по Кардиология
15-и Национален Конгрес по Кардиология , Национален Дворец на Културата – София

ационалният конгрес по кардиология е действително международно събитие. Конгресът се организира от Дружеството на кардиолозите в България и е един от най-големите международни научни форуми у нас. Събитието се провежда в рамките на три дни в 4-ри от залите на Националния дворец на културата. Ключови участници са водещи български и международни специалисти, кардиолози и хирурзи, както и представители на едни от най-големите международни фармацевтични компании. Сред имената на спонсорите и лекторите са компании като stra Zeneka, Berline Chemie, Bayer, Aktavis, Novartis.
рамките на трите дни в програмата на конгреса са предвидени лекции, свързани с оригинални български и международни научни разработки, интерактивни научни сесии и фокус лекции. Темите обхващат изключително широк кръг от проблеми и новости в кардиологията.

международен устен превод
Ако и Вие имате нужда от съдействие за Вашето събитие и за международен устен превод, свържете се с експертите на EVS Translations

Като водещ доставчик на високо професионални медицински и фармацевтични преводи, EVS Translations беше предпочетена от организаторите и от отделни международни фармацевтични компании, които имат нужда от професионален устен превод, за превода на лекциите и научните сесии, които ще представят по време на събитието. Освен това EVS Translations предоставя и цялото техническо оборудване за устен превод, необходимо за събитието, както и екип, който да отговаря за неговата поддръжка.
Ако и Вие имате нужда от съдействие за Вашето събитие и за международен устен превод, просто се свържете с експертите на EVS Translations за медицински и фармацевтични преводи на

(02) 980 56 68.

-> Разберете повече за услугите за устен превод!
-> Разберете повече за услугите за медицински превод!