01.04.2021

EVS Translations е в Топ 100 на най-големите доставчици на езикови услуги в света

EVS Translations е в Топ 100 на най-големите доставчици на езикови услуги в света
EVS Translations е в Топ 100 на най-големите доставчици на езикови услуги в света

EVS Translations отново е обявен, че е сред 100-те най-големи световни доставчици на езикови услуги, както от Slator, така и от Nimdzi.

Двете водещи фирми-доставчици на изследвания за глобалната индустрия за преводи, локализация и езикови технологии класират EVS Translations сред 100-те най-големи доставчици на езикови услуги в света, които генерират 15% от общите приходи на индустрията за езикови услуги. И в двете глобални класации EVS Translations се откроява като 8-ия по големина немски доставчик на езикови услуги.

Въпреки че класацията Топ 100 на най-големите доставчици на езикови услуги за 2021 г. на Nimdzi и Индексът на доставчиците на услуги за 2021 г. на Slator използват малко по-различна методология и представят своите констатации малко по-различно, ясното послание е: EVS Translations запазва позицията си на водеща световна компания – доставчик на езикови услуги, въпреки всички предизвикателства, пред които бяхме изправени заради пандемията от Covid-19 през 2020 г.

Пандемията от коронавирус постави уникални препятствия пред световната икономика, които изискват бърза адаптация.Нашият отговор беше допълнителна инвестиция в решения за отдалечен достъп и бърза денонощна поддръжка от нашия ИТ екип.

За EVS Translations бъдещето е в комбинацията от иновации на продукти и процеси. По-конкретно: увеличено използване на изкуствен интелект и машинно обучение (автоматизиране на големи обеми лингвистична продукция), автоматизиране на работните процеси в рамките на работата по локализиране на мултимедия и използване на инженеринг на данни и анализи за вземане на решения. Обновяването на инвестициите и проактивният подход към изпълнението са ключови за бъдещия растеж.