18.09.2018

Нашият електронен наръчник за строителната индустрия

Нашият електронен наръчник за строителната индустрия
Нашият електронен наръчник за строителната индустрия – EVS Translations

EVS Translations ще представи своите автоматизирани и сертифицирани по ISO производствени процеси и иновативни технологични решения на тазгодишното издание на Международния технически панаир, който ще се проведе в рамките на 6 дни, от понеделник, 24 септември до събота, 29 септември в Пловдив.

Можете да се срещнете с екипа ни на щанд 6А5 в Павилион 6, където ще бъдем в компанията на някои от нашите клиенти от строителната индустрия. Тъй като строителната индустрия е една от топ сферите, в които щатните преводачи на EVS Translations са специализирани, нашите проектни мениджъри, специалисти по технологии на превода и маркетинг екипи обединиха усилията си, за да създадат електронен наръчник, който разяснява как бизнесите, които оперират в полето на строителната индустрия могат да приложат решения, включващи изкуствен интелект към проблемите за откриване на големи обеми от данни на чужд език. Като, например, по време на етапи от международни тръжни процедури за мащабни строителни проекти.

Електронният наръчник „Технологията среща човешкия талант – комплексни решения за строителната индустрия“, разглежда предизвикателствата, които възникват от необходимостта за още по-широка глобализация и диверсификация на индустрията, в комбинация с редуциране на търсенето, консолидация и аутсорсинг практики. В него обръщаме внимание и на предлаганите комплексни решения, основани на технологии за управление на преводи и терминологии, които използват изкуствен интелект.

Електронният наръчник е създаден, за да помогне на строителните компании да увеличат продуктивността и ефективността на дейностите си чрез използването на технологии, базирани на изкуствения интелект, както и за да им помогне да намерят правилния баланс между тези технологии и решенията, включващи човешка дейност. Без това да оказва влияние на сигурността на данните и да е в разрез с международните разпоредби за защита на данни.

Строителната индустрия и нейните клиенти изискват интегрирани решения, а EVS Translations може да им предостави опита, който има с предизвикателствата при преводните проекти за тази индустрия. С 25 години опит в извършването на преводи за строителни компании, които са лидери в световен мащаб и благодарение на уникалната си концепция за превод като бизнес услуга, ISO сертифицирани процеси и иновативни технологии като CAT инструменти, интеграция на системи, платформи и изкуствен интелект, автоматизиране на процесите, за да се координират и контролират големите обеми данни, EVS Translations предоставя цялостни решения от вътрешни екипи. И още повече, компанията може да предложи консултация на клиентите, които искат да създадат собствена, вътрешна технологична архитектура за превод или двуезична система за машинен превод.

еждународен технически панаир от 24 до 29 септември в ПловдивЩе присъствате на 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив?

Запознайте се с нашите представители от понеделник, 24 септмеври до събота, 29 септември, за да получите копие от електронния наръчник „Технологията среща човешкия талант – комплексни решения за строителната индустрия и да научите как глобалното присъствие на EVS Translations може да помогне на вашия строителен бизнес да построи път към международните пазари. Открийте ни на щанд 6А5 в Павилион 6.

Свържете се с нашите представители на 02 980 56 68 или на имейл salesbg@evs-translations.com, за да получите безплатен код за посещение на панаира в избран от вас ден.

Нямате възможност да присъствате?

Ако искате да получите копие от електронния наръчник, изпратете имейл на whitepaper@evs-translations.com (Относно: Construction White Paper) и поръчайте копието си днес.