10.02.2012

EVS Translations подпомага новите компании да пробият на нови пазари

Всяка година известната световна компания Red Herring публикува своя списък Red Herring 100. Оценявани на базата на множество критерии, включително нововъведения в областта на технологиите, оригинален мениджмънт и финансов растеж, фирмите, попаднали в топ 100, са отражение на новите тенденции в глобалния бизнес и развиващите се отрасли.

С публикуването на топ 100 за Азия, Европа и Северна Америка елитният кръг от компании, заслужили включването си в списъка, се превръщат във важни показатели за това накъде са насочени технологичните нововъведения.

Когато разгледаме по-подробно списъка на първите 100 компании в Северна Америка от миналата година, забелязваме, че повечето от тях отговарят на два критерия. Първо, в по-голямата си част, бизнесът на първите 100 компании е от областта на програмното осигуряване, интернет технологиите и техническото обезпечаване. Второ, почти всички компании от списъка за 2011 г. оперират на световно равнище.

Особено в глобалните икономики като софтуерния и ИТ секторите, възможността нечий продукт и идеи да бъдат ефективно представени е абсолютна необходимост. Макар че английският език все още е доминантен в света на софтуера, нараства и търсенето на многоезикова софтуерна локализация. Вземете например статистиката по-долу, която показва бързото увеличаване на интернет потребителите в Китай.

growth of chinese

Тъй като компаниите излизат на международните пазари, нуждата от глобален многоезиков продукт става необходимост, както и търсенето на преводи в областта на правото и маркетинга. EVS Translations работи с много от световните водещи софтуерни компании, като подпомага пробиването им на международните пазари.

EVS Translations предлага многоезикови преводи и локализация за компоненти на потребителски интерфейси, както и онлайн инструменти за документация включително помощни файлове, java файлове и файлове от типа „read-me“.

Със собствен екип от ИТ професионалисти, с опит в уеб дизайна и писането на скрипт, интернет маркетинга, промотирането във и оптимизацията за търсещи машини, подпомаган от собствен международен екип от DTP и графични инженери, EVS Translations може да предложи най-високо качество услуги за многоезикови уебсайтове и софтуерна локализация.

Ако имате нужда от IT, web и софтуерни преводи, или необходимост от преводи на сайтове, всякаква техническа документация, спецификации, SEO оптимизация, можем да Ви предложим специализиран превод и редакция, спрямо Вашите изисквания и използваната от Вас терминология.

Свържете се с EVS Translations Bulgaria още днес относно проектите Ви в IT секторa, на телефон: +359 (2) 980 52 54, или ни изпратете онлайн запитване на имейл: bg(at)evs-translations.com.