26.09.2016

Повторно стартиране на уеб сайта на EVS Translations

уеб сайта на EVS Translations
Повторно стартиране на уеб сайта на EVS Translations

Повторно стартиране на уеб сайта на EVS Translations
Нов дизайн, надеждна услуга

Семената на огромния проект „Нов уеб сайт на EVS Translations“ бяха посети миналата година – и много неща се случиха оттогава. При съвместната работа с международна агенция бяха разработени концепцията и оформлението, приложени най-новите технически стандарти и бе създаден виртуален свят, който е нов и същевременно вълнуващ за посетителите, но не изглежда и напълно чужд за тях.

Дизайнерският етап приключи навреме за ежегодната конференция на Tekom миналия ноември – тогава наистина се бяхме заловили за работа! Следващите месеци означаваха много кръв, пот и сълзи за маркетинговия отдел, но пътят беше вълнуващ. Екипът на EVS Translations инвестира около 800 работни часа в преработването на уеб сайта. Едно нещо е сигурно – усилията си заслужаваха! От няколко месеца evs-translations.com има чисто нова визия. Благодарение на олекотения дизайн уеб сайтът също така може да е леснодостъпен от мобилни устройства. Началната страница не показва само данни за контакт на EVS Translations, но и формуляр за запитвания за превод, с който се улеснява кореспонденцията. Допълнителни екстри, като видеоклипове например, са планирани за бъдещ етап.

Лесната навигация и добавената стойност за посетителите бяха основните притеснения на Моника Хойзел, ръководител на отдел „Маркетинг“: „Заинтересованите страни трябва да се чувстват като у дома си на нашия уеб сайт. Това включва и намиране на познато съдържание с нов дизайн и интуитивна навигация в уеб сайта. Разбира се, особено вълнуващо е, когато търсите в интернет на десет езика едновременно“. Шестте различни уеб сайта и шестте отделни блога са вече в миналото. Те са обединени в една платформа, свързваща всичко, което заинтересованите страни е необходимо да знаят за EVS Translations в една страница.

През изминалата година от семената, които засадихме, израстна великолепно растение, за което са необходими ежедневни грижи. Уеб сайтът редовно се попълва с ново съдържание и се актуализира на програмно ниво.

Също така EVS Translations предлага тази допълнителна услуга на своите клиенти. Нашите IT специалисти в EVS Translations с удоволствие ще ви посъветват относно превода на уеб сайтове и многоезични блогове!