11.03.2014

Офшорни дейности в Африка

Офшорни дейности в Африка
Офшорни дейности в Африка: Ако сте фирма в петролно-газовата промишленост и се стремите към нови пазари, EVS Translations може да Ви помогне

Днес добивът на петрол на африканския континент е рискован бизнес.

Сепаратистките конфликти и нестабилните правителства заплашват дори проучването и добива на газ и петрол, смятани преди за безопасни инвестиции. За разлика от изминалите десетилетия, тези проблеми със сигурността вече не са локализирани в рамките на определени географски области, а периодично изплуват на повърхността – от газовите находища в Алжир до петролните кладенци на Нигерия.

Затова фирмите с голям дял на африканския пазар, като например английската „Тулоу Ойл“, се изместват от опасните кладенци на сушата към логичната алтернатива на крайбрежните зони. Наскоро „Тулоу“ добавиха към портфолиото си Намибия, Суринам, Кения и Уганда, които включват няколко проучвателни офшорни обекта. Междувременно се очаква техният проект TEN, разположен на ганайския бряг, да достигне пълния си капацитет през 2016 г.

Тъй като технологиите за офшорен добив на нефт и газ позволяват на компаниите достъп до нови, обещаващи находища без заплахите, свързани със сухоземните кладенци в потенциално нестабилни райони, се очаква в близко бъдеще петролната промишленост край бреговете да продължи да процъфтява.

Ако сте разрастваща се фирма в петролно-газовата промишленост и се стремите към нови пазари, EVS Translations може да Ви помогне.
EVS Translations е фирма за преводи, специализирана в енергийния сектор. Ключовото Ви преимущество от партньорството с нас е, че Ви предлагаме професионални преводи на документи, свързани с проучване, извличане, рафиниране и доставка на петролни продукти и природен газ. 20-годишният ни опит в тази промишленост и множеството ключови компании в тази сфера, които са наши клиенти, Ви гарантират експертни езикови познания за всеки един от проектите Ви.

Ако имате нужда от преводи за индустрия петрол / газ или необходимост от преводи на геофизични дневници, геотехнически дневници, планове за разработване, изследвания на пластовете, доклади от експедиции, ръководства за експлоатация, покани за участие в търгове, тръжна документация, презентации, протоколи, процедури, документи за експлоатация, одити за съответствие, програми за сондиране, доклади относно находища, експлоатация на находища, технически чертежи, CAD чертежи, проектна документация, доклади от експедиции, оценки на социалното въздействие, както и всякакви други документи, отнасящи се до производствени дружества и опазване на околната среда, можем да Ви предложим специализиран превод и редакция, спрямо Вашите изисквания и използваната от Вас терминология.

Свържете се с EVS Translations Bulgaria още днес относно проектите Ви за индустрия петрол/газ, на телефон: +359 (2) 980 52 54, или ни изпратете онлайн запитване на имейл: bg(at)evs-translations.com.