26.04.2018

Запазете датата: Среща Plunet Summit от 24 до 25 май във федералната столица – Концентриран опит за управление на вашите преводи

Среща Plunet Summit 2018, от 24 до 25 май, Берлин, Германия
Среща Plunet Summit 2018, от 24 до 25 май, Берлин, Германия

След миналогодишния успех Plunet ви кани на втори кръг: Plunet Summit 2018 ще се проведе в Берлин.

Точно навреме за влизането в сила на европейския Общ регламент относно защитата на данните (GDPR), което ще се случи на втория ден от събитието – 25 май 2018 г. – има сесия, посветена на тази тема. Plunet ще представи основните опорни точки на Общия регламент относно защитата на данните и ще предостави поглед върху начина, по който софтуерният експерт за управление на преводи го тълкува и прилага.

Бърз нетуъркинг, не бързи срещи

Plunet Summit 2018 обаче ще започне с бърз нетуъркинг, където приблизително 150 клиенти и партньори на Plunet, заедно с екипа на Plunet, ще имат възможността да се опознаят и да обменят своите мнения. Програмата обещава голямо разнообразие от презентации и уъркшопи, както и задълбочен поглед зад кулисите на решението за специфичната за индустрията платформа за преводи. Една от насочващите теми е „Автоматизацията“ – как могат задачите да бъдат автоматизирани и съответно да станат по-бързи и независими от време и място? Готови шаблони, индивидуални опции за плащане и автоматизирани работни процеси са само три от безбройните възможности. Най-важното изискване: потребителите да бъдат отворени към промени!

Игра на бинго със скрити функции“ – кой е запознат с допълнителните функции, скрити из Plunet?

Много нови функции, които са предназначени за улесняване на работата (на работното място) на потребителите, често остават неоткрити. Вече не! Тази игра на бинго ще позволи на професионалистите от Plunet с експертни познания да изпъкнат, а на другите – да попълнят пропуските в своите познания. Същевременно има много други събития, на които се обсъждат много съвети от потребители – например инструмент за обратна връзка, който предоставя на преводачите обратна връзка за техните преводи и по този начин им дава шанс непрекъснато да се подобряват и усъвършенстват. Други разглеждани теми са интелигентно планиране и мониторинг на бюджета, както и ефективно управление на преводачи на свободна практика. Събитието ще завърши с парти на Plunet и томбола с много възможности за нетуъркинг.

Като дългогодишен партньор на Plunet, EVS Translations също ще присъства на Втората среща Plunet Summit в Берлин от 24 до 25 май 2018 г. Очаквам с нетърпение двата вълнуващи дни, изпълнени с нова информация от областта на софтуерите за управление на преводи. А вие ще бъдете ли там? Уговорете предварително среща с нашия Ръководител на отдела по Развитие на преводните технологии или проектният мениджър чрез anfrage@evs-translations.com. За нас ще е удоволствие да се чуем с вас!