14.07.2015

EVS Translations: подбор на персонал

EVS Translations: подбор на персонал

Знаете ли, че преводаческата индустрия предлага кариерно развитие в много области и работата като професионален преводач е само една от тях? Тази поредица от 3 части разглежда видовете области за кариерно развитие в преводаческата индустрия,  и какво е да работиш в EVS Translations. Ако се интересувате по-специално от преводите, тогава прегледайте отново втора част, която се фокусира върху кариерата на професионалния преводач. В третата част ще се запознаете с нашия мениджър „Човешки ресурси“ за всички офиси Мартина Радина.

Работа в преводаческата индустрия

Търсенето на преводи в световен мащаб не намалява, а оборотът на индустрията в глобален аспект продължава да расте. Тъй като все повече фирми се опитват да навлязат на нови чуждестранни пазари, преводаческата индустрия се разраства и разнообразява услугите си, за да предостави на клиентите правилните решения. Вече не става въпрос само за превод на обикновени документи, а за превод на множество езици, създаване на субтитри за визуални мултимедийни платформи, изготвяне на готови за печат материали (включително брошури), локализация на уеб сайтове и други. Освен възможностите за кариерно развитие в областта на устните и писмените преводи доставчиците на преводачески услуги сега предлагат и множество други позиции. Ако проявявате интерес към кариера, която комбинира езикови познания с бизнес или IT умения, то вероятно за вас ще представляват интерес и следните:

  • Управление на проекти

  • Преводни технологии

  • Продажби и маркетинг

  • Човешки ресурси и администрация

 

EVS Translations накратко

EVS Translations е водеща фирма за преводи с централно управление в Германия и офиси в Европа и САЩ. Като лидер в Европа в областта на финансовите преводи и основен доставчик на преводи за финансовата, правната, фармацевтичната и автомобилната индустрия, фирмата предоставя езикови решения на много от най-известните фирми по света.

Какво значение има това за служителите?

Да работиш в EVS Translations означава, че се присъединяваш към един успешен и трудолюбив международен екип. Единият ден може да говориш по телефона с колега от американския офис, а на следващия – да провеждаш конферентен разговор с колеги в Германия. Може да координираш екип от 15 души, който изготвя ръководство за потребителя за световноизвестен производител на автомобили или който се занимава с цифрово мултимедийно съдържание. Всеки един от екипите на EVS Translations се стреми да осигури висококачествени преводи като част от една услуга, която добавя стойност за клиентите. Те работят съгласно рационализирани работни процеси, но и обичат да се забавляват: EVS България наскоро взе участие в забавно корпоративно бягане, а миналата година EVS Атланта организира свое собствено празненство за настоящи и бъдещи клиенти. Вижте нашия блог или страницата ни във Facebook, за да намерите повече информация за дейностите на нашите талантливи служители в EVS Translations.

Тъй като EVS Translations продължава да расте, фирмата търси кандидати, които:

  • работят добре в екип

  • могат да работят под напрежение, за да изпълнят крайните срокове

  • биха искали да допринесат за цялостното развитие на фирмата

  • владеят чужд език (не винаги е от значение, зависи от длъжността)

  • биха споделили познанията си с техните колеги в чужбина

 

 

Какво предлага EVS Translations на своите служители

Разбира се, работата в EVS Translations включва и двете страни. Тъй като фирмата расте, се увеличава както броят на офисите, така и на работните места. Съществуват възможности да се преместите в някой от международните ни офиси или да усъвършенствате уменията си в друга сфера на дейност. Хоризонталната йерархия, уважението към служителите и моделите за гъвкаво работно време са безспорни плюсове, а безплатното кафе във всеки офис е винаги добре дошло. На разположение на всеки служител са пенсионни осигуровки, както и много допълнителни социални придобивки, които се различават в зависимост от местоположението на офиса. За вас ще е удоволствие да работите в първокласен екип, който обменя знанията и опита си в целия свят. Когато постъпите във фирмата, ще имате ментор по време на въвеждащия период и ще се почувствате у дома си още от първия ден!

 

 

За повече информация относно свободни работни места посетете нашия уеб сайт или ни намерете във Facebook, Linkedin и Twitter.