12.06.2019

Postbank Business Run – Най-големият тийм билдинг в България

Postbank Business Run - Най-големия тийм билдинг в България
Postbank Business Run – Най-големия тийм билдинг в България

EVS Translations България участва ежегодно в Postbank Business Run. Събитието представлява щафета по бягане за отбори от фирми, като всеки отбор се състои от 4 души, всеки състезател бяга 4 км (4 обиколки). По традиция 30% от таксите на събитието се даряват за благотворителност.

Състезанието се проведе за 7-ми път на територията на Бизнес Парк София на 2 юни 2019 (неделя).

Както всяка година EVS Translations България е представена с поне един отбор, изказвайки по този начин съпричастност към прекрасната инициатива на Пощенска банка.

Този път събитието бе най-мащабното в историята си и участие в него взеха над 1200 души, представени от различни местни и международни компании.

Отборът на ЕVS Translations, наречен „Parrot“(в превод папагал – талисманът на компанията) се представи достойно в лицата на колегите от офис София.

Цветните тениски не само представляват цветовете от нашата ключова визия, папагала, но и разнообразието на нашата компания. Това показва, че ние не само изграждаме екип, който да управляваме, но и да работим съвместно, като един отбор. Екипната работа, това е, което правим всеки ден за нашите клиенти, от координиране на поръчка за превод до форматиране на файловете, редактиране и след това обратно към клиента. И всичко това, с възможно най-високо ниво на качество. И не само ние обединяваме усилия за София, но и колегите ни от Германия имат своя екипен принос днес, 12-ти юни във Франкфурт – най-голямото бизнес бягане в света! Пожелаваме на колегите ни в Германия – те са три отбора от четирима души– късмет!

До нови срещи, до следващата година!