12.06.2018

„Не е важна победата, а да си част от отбора“

Екип EVS Translations Bulgaria

На 3-ти юни за четвърта поредна година българският офис на EVS Translations се включи в най-голямото фирмено щафетно бягане в София − Postbank Business Run. Това е петото издание на събитието, което се организира с благотворителна цел. Тази година събраните средства са предназначени за три социални каузи и ще бъдат дарени на три фондации – „Сийдър“, „Воден път“ и „За нашите деца“, които подкрепят и се грижат за деца и младежи с интелектуални затруднения и специални нужди, и деца в риск. И тази година служителите на EVS Translations България откликнаха с ентусиазъм и пожелаха да се включат в събитието, за да могат чрез спорта да подпомогнат каузите.

Отборът, който представи българския офис беше с изключително женско присъствие и си избра цветното, но силно име PowerPuff Girls. За тези, които си спомнят Cartoon Network отпреди 15 години, няма да е учудващо и непознато. Виделина и Гери от „Преводни технологии“, Ирена, която е преводач с английски език и Михаела Ангелова − мениджърът на отдел „Продажби“ представиха компанията достойно, въпреки адската жега. Те завършиха на 275 място, като Ирена има най-добро време, тъй като се подготвя за своите 4км. три месеца предварително, въпреки че никога не беше тичала преди, за да се представи добре. Ето и отзивите на нашите PowerPuff момичета:

Виделина Тодорова, „Преводни технологии“

Виделина Тодорова (първо участие с EVS Translations във фирмено събитие): „Business run беше доста смислен (заради каузите, които подкрепя) и приятен начин да разнообразя една неделя. Всички бяха усмихнати, надъхани, цветни, а атмосферата страхотна. Единственият проблем, който имах беше, че не знаех колко точно са 4 км и се наложи да разбера по трудния начин. А най-много ми хареса това, че през цялото време отбор EVS Translations неуморно викаше и подкрепяше бягащите на всяка обиколка, което е много хубаво, особено когато вече неистово ти се иска да си полегнеш и да не мърдаш повече.

Гергана Найденова: „За втори път участвам и го правя с удоволствие! Трудно нямаше, просто беше много топло. Класирахме се на 275 място, но уверено заявявам, че не е важна победата, а идеята… да дадеш онова на което си способен и да си част от отбора.“

В думите на Гери се отразява чудесно и философията, която стои зад подобни успешни събития и компаниите, които ги организират и участват в тях. А именно − винаги да дават всичко, на което са способни. Както за смислени каузи, така и за своите клиенти. По този начин те са част от успешните отбори, макар и невинаги на почетното 1-во място.

EVS Translations очаква с нетърпение следващото издание на Postbank Business Run. А дотогава ще продължи да дава всичко от себе си в предоставянето на специализирани преводи и езикови услуги, за да подкрепя успехите на своите клиенти!