24.11.2015

EVS Translations публикува превод на английски език на германския Закон за данъците върху доходите

След успеха на превода на немски език на Закона „Сарбейнс-Оксли“ EVS Translations продължава да играе своята роля за осигуряването на експертни преводи в областта на международното финансово регулиране и законодателство както за корпорации и инвеститори, така и за физически лица. През ноември EVS Translations публикува превода на английски език на германския Закон за данъците върху доходите, който несъмнено ще се превърне в стандарт за всички последващи версии на английски език.

Кой има нужда от този превод?

Цялостният превод на Закона за данъците върху доходите ще бъде изключително важно четиво за фирми, чиято бизнес дейност е свързана с Германия, инвеститори в хедж фондове, физически лица, притежаващи акции и дялове в германски фирми, и чуждестранни емигранти, понастоящем пребиваващи в Германия. Какъв е размерът на дължимия данък върху доходите? Какво представляват законите за двойното данъчно облагане? Този прецизен превод на английски език на немския Закон за данъците върху доходите позволява на всички лица, владеещи английски език, да получат лесен достъп до информация и да са уверени при работа съгласно германското данъчно право.

Нашият опит

EVS Translations притежава над 20-годишен опит в работата с международни корпорации във финансовия сектор. Нашите вътрешни екипи от преводачи в областта на финансите, базирани във всеки от нашите международни офиси, превеждат на своя роден език, за да предоставят преводи с изключително качество. Ако се нуждаете от надеждна и актуална информация, EVS Translations е вашият доверен партньор.

Къде да намерите превода

Поръчайте своя екземпляр на превода на английски език на германския Закон за данъците върху доходите (ISBN 978-3-7375-6344-4) на: marketing@evs-translations.com
или прегледайте други налични публикации от EVS Translations.

Ако срещнете проблеми при поръчване или имате въпроси относно превода, публикуването и разпространението на германския Закон за данъците върху доходите, не се колебайте да се свържете с нас на имейл: marketing(at)evs-translations.com  или телефон: +49 69 829799 – 55.