25.04.2017

Превод на уеб сайт с включена SEO оптимизация и SEO поддръжка за сферата на недвижимите имоти

Превод на уеб сайт с включена SEO оптимизация и SEO поддръжка за сферата на недвижимите имоти - EVS Translations
Превод на уеб сайт с включена SEO оптимизация и SEO поддръжка за сферата на недвижимите имоти – EVS Translations

В началото на годината получихме запитване от средно голяма фирма за недвижими имоти, която желаеше да поръча превод на своя уеб сайт от немски език на английски и руски език. Освен многоезичен превод на уеб сайт за ваканционни жилища клиентът се нуждаеше от помощ във връзка с маркетинга за търсачки – например поддръжка на SEO и SEA кампании.

Преди да започнем същинския превод първо определихме подходящите ключови думи и проверихме тяхната ефективност във връзка с употребата на търсачките. Мета заглавията и мета описанията бяха определени отново и бяха оптимизирани съгласно актуалните инструкции на Google – например според броя знаци, съдържание и други.

Освен това филтрираните ключови думи бяха преведени на английски и руски език и проверихме тяхната приложимост за англоезичната търсачка Google и за руската търсачка Yandex. Заедно с клиента определихме кои ключови думи са подходящи за руския пазар и съответно за пазара на клиенти с английски език и кои от тях биха могли да бъдат променени, тоест оптимизирани.

 Честотата на употреба на ключовите думи е много важна – това важи и при преводите

Следващата стъпка беше същинският превод на уеб сайта на английски и руски език. Благодарение на извършената предварителна работа при превода можехме да обърнем специално внимание на предварително определените английски и руски ключови думи и да се съобразим с честота на тяхната употреба. Едва сега разработените в началото мета заглавия и мета описания за съответните езици бяха преведени и включени.

Както добре знаем най-хубавото е накрая: Само след няколко седмици глобалният трафик ранг на германския уеб сайт в alexa.com значително се повиши! Поддръжката на SEA и SEO кампаниите от страна на EVS Translations значително оптимизира видимостта в търсачките и нивото на качество на уеб сайта за ваканционни жилища.

Михаела Ангелова – Мениджър „Продажби“, EVS Translations
Михаела Ангелова – Мениджър „Продажби“, EVS Translations

Ще се радвам да отговоря на Вашите въпроси и да Ви предоставя оферта относно превод на Вашия уеб сайт.

Оставам на разположение на телефон 02 980 56 68
или на имейл salesbg(at)evs-translations.com.
Допълнителна информация по темата можете да откриете -> тук.

Михаела Ангелова – Мениджър „Продажби“