08.06.2017

Езикови решения от един източник за строителната индустрия и пазарът на недвижими имоти

EVS Translations подпомага бъдещето на строителния и бизнеса с недвижими имоти чрез цялостен спектър от езикови услуги от един източник
EVS Translations подпомага бъдещето на строителния и бизнеса с недвижими имоти чрез цялостен спектър от езикови услуги от един източник

Когато става въпрос за изграждането или евентуалната продажба или покупка на нова сграда или мегапроект, се изисква ефективно взаимодействие между експерти от разнообразни сфери, за да се постигне успех.

Експертите, които се ангажират най-често, са архитекти, строителни инженери, строителни работници, енергийни компании, експерти по безопасност на труда, финансови и държавни институции, адвокати, инвеститорски компании и компании за недвижими имоти, а списъкът може да бъде разширяван постоянно.

Строителната индустрия и пазарът на недвижими имоти имат своя уникална терминология и езикови нужди и още повече – никога не са били до такава степен международни, както днес, когато аутсорсингът е обичайна практика в строителния бизнес, а строителните компании и фирмите за недвижимо имущество оперират отвъд националните граници и привличат инвеститори от всички краища на света.

Вследствие на глобалния характер на строителната индустрия и бизнеса с недвижими имоти има нарастваща нужда от професионални езикови услуги, а компаниите често и регулярно изискват прецизен превод на голям брой различни документи – технически документи, документация за безопасност на труда, юридическа, финансова и маркетингова информация.

Как EVS Translations подпомага бъдещето на строителния и бизнеса с недвижими имоти чрез решения от един източник

Обслужвайки широк кръг международни проекти и клиенти вече 25 години и с помощта на строгите процеси, които са в съответствие със стандарта ISO 17100:2015, който е специално създаден, за да регулира стриктно преводните процеси, EVS Translations се е позиционирала като лидер по отношение на качество, оптимизирани процеси и обслужването на клиенти.

Освен това компанията се стреми да въвежда най-новите технологични решения в своите процеси и по този начин продуктивно да оформя бъдещето на своите бизнес партньори от строителния и бизнеса с недвижимо имущество.

Едно от най-основните предимства за клиентите на EVS Translations е, че целият спектър от езикови решения се предоставя от един източник.

Екип от 150 служители, включително и преводачи, носители на езика, и устни преводачи, редактори, проектни мениджъри, IT екип и специалисти за предпечатна подготовка и форматиране, маркетинг и специалисти за локализация, работи в 8 международни офиса, 24 часа в денонощието, предоставяйки на международните строителни и архитектурни компании, както и на бизнеса, специализиран в сферата на недвижимото имущество, идеална среда, в която да осъществява езиковите си изисквания на едно място.

Решения, предназначени за конкретна индустрия, предоставени от вътрешен екип

70 щатни вътрешни преводачи, включително и лингвисти-експерти за сферите на строителния инженеринг и архитектурата, енергийните преводи, безопасността на условията на труд, финансовите преводи, юридическите и маркетинговите преводи, подпомагани от вътрешен отдел за Технология на превода и IT поддръжка, превеждат редовно документи като: топографски карти, архитектурни планове, чертежи, проекти, технически планове, инженерни спецификации, проучвания за осъществимост, тръжна документация, договори за доставчици, споразумения за енергийни доставки, регулаторни документи за здравословни и безопасни условия на труд, отчети за инвестиции в недвижими имоти, договори за закупуване на недвижими имоти, национални и международни правни регламенти и комплайънс, маркетинг материали и други.

Услуги с добавена стойност

Проектният мениджмънт играе съществена роля в прилагането на всеки от преводните процеси. Проектните мениджъри сформират вътрешните екипи от преводачи в съответствие с конкретните изисквания на клиента и координират процеса по осъществяване на проекта. И освен това – един акаунт мениджър отговаря за един конкретен корпоративен проект и е точката за контакт.

За клиенти, които разполагат с вътрешни отдели за езикови услуги, проектният мениджмънт поема ролята на координатор между преводния мениджмънт и администрацията.

Решенията за управление на терминология, предоставени от вътрешните екипи за преводни технологии, в които работят 21 специалисти, осигуряват ефективни и икономични преводни процеси за строителни проекти и проекти в сферата на недвижимите имоти и то с възможно най-голяма прецизност с помощта на специфична за клиента преводна памет.

Персонализираната система за доставка и сигурните процеси, поддържани от сертифициран високопроизводителен компютърен център гарантират и осигуряват защитена обработка на данните за всички поверителни строителни документи или документи за недвижимо имущество.

EVS Translations може да Ви помогне да позиционирате успешно проектите на Вашата строителна компания или фирма за недвижими имоти на международните пазари чрез цялостен спектър от езикови услуги, персонализирани според целите на Вашия бизнес.

Научете повече за това какво можем да направим за Вас тук.