09.04.2019

SME Business Development Conference на 6 май в Чарлстън, Южна Каролина

SME Business Development Conference на 6 май в Чарлстън, Южна Каролина
SME Business Development Conference на 6 май в Чарлстън, Южна Каролина

Както през последните 2 години, EVS Translations ще присъства отново на тазгодишната Конференция за бизнес развитие на малките и средни предприятия (SME Business Development Conference) на 6 май в Чарлстън, Южна Каролина, за да обмени идеи и да се свърже с други участници и организации от различни индустрии.

Една от основните приоритетни цели на EVS Translations винаги е била научаването на начина за още по-добро обслужване на потенциалните клиенти. Чрез обучението на професионалистите в индустрията по отношение на новите техники, надеждата е да се подобрят настоящите отношения с клиентите, както и да се изградят стабилни основи за бъдещи такива.

SME се фокусира не само върху бизнес отношенията. Като преводаческа фирма с около 100 вътрешни преводачи (концепция, която някои могат да нарекат необичайна в преводаческата индустрия), EVS Translations се вълнува да се потопи в най-новата дискусия за „Икономика, лидерство, цифрова трансформация, маркетинг, иновации, хора и продуктивност“, които са устоите на доброто обслужване на клиенти. Обмяната на идеи с други организации и участници на конференцията ще предложи свежи перспективи, нови идеи и ценни прозрения, които ще създадат възможности, които не са се предлагали преди, както за нас, така и за клиентите. Споделянето на нашите собствени идеи и опит с другите, за да могат и те да се възползват от 25-годишния успех, на който EVS Translations се радва до ден днешен, е друг изключително вълнуващ аспект от посещаването на конференцията особено, когато става въпрос за изкуствен интелект, машинен превод, дублаж/субтитри за видео клипове и много други. Установявайки връзка с фирма с многогодишен опит по всички тези теми, участниците на конференцията ще имат възможност да се информират подробно за най-новите тенденции и съображения по тях, като им се предостави възможност да задават въпроси и да научават за бъдещето на тези теми. Като професионалист в индустрията, EVS Translations е повече от щастлива да споделя познанията си с другите.

Управителят Бьорн Прюфер от офиса в Атланта ще присъства на конференцията и очаква с нетърпение успехът от последните две години да бъде повторен: „Отивайки за трети път, ние знаем какво да очакваме сега и знаем, че ще бъде голямо събитие. Срещите с хора и общуването с професионалисти в индустрията от целия свят винаги е бил акцентът на събитието за мен и съм сигурен, че обменянето на идеи с всеки един ще бъде успешно, както всяка година!“

Координаторът по бизнес развитие Елизабет Бейли също ще присъства отново на SME и тя се вълнува да бъде там, както през последните години: „SME осигурява информативна и приятна среда за срещи с германските и американските собственици на фирми и професионалисти, базирани в Югоизточни Съединени щати, за да си поговорим с тях за техните продукти, услуги и нужди и да им представим нашите езикови услуги и опит. Наистина очаквам с нетърпение да видя хората, с които общувах с удоволствие по време на предишните събития на GACC, да се срещна с нови участници в SME, както и да бъда отново в Чарлстън. Приветствам въпросите на другите участници за нашите вътрешни корпоративни преводи и езици, за нашите специалисти по предпечатна подготовка и за нашите IT специалисти, както и за нашите многоезични услуги за транскрибиране, превод, субтитриране и дублаж. Задавайте ми всякакви въпроси!“

Може да намерите профила на Елизабет в LinkedIn тук:
https://www.linkedin.com/in/elizabeth-bailey/

Може да намерите профила на Бьорн в LinkedIn тук:
https://www.linkedin.com/in/bjoern-pruefer-83547a71/