21.05.2019

Запазете датата: Spielmacher Conference 2019 в Хамбург

Spielmacher Conference 2019
Spielmacher Conference 2019

Разделена на два етапа – Основен етап и етап за обмяна на идеи – срещата на футболната индустрия ще започне на 12 юни 2019 г. в 8:00 ч. заедно със сутрешното кафе. Това ще бъде първата възможност за нетуъркинг за деня на конференцията Spielmacher, провеждаща се в Круизен център HafenCity в Хамбург.

Лекциите от Основния етап ще варират от социална ангажираност в Instagram до ползите от притежаването на ясна идентичност на бранда и бъдещето на футбола. По време на етапа за обмяна на идеи ще има и свобода за дискусии, включително битката за зрители между различните футболни първенства, влиянието на големите данни върху футболните клубове и аналогови и дигитални възможности за търсене. Програмите ще завършат с парти на Spielmacher след събитието.

Самият факт, че събитие с германски организатор, което се състои в Германия, се провежда изцяло на английски език, подчертава както международния характер и интернационализирането на спортната индустрия, така и необходимостта от преводи и езикови услуги. Това е изискване отчасти на организатора и отчасти на участниците – които идват от всяка точка на света – и спонсорите, които превеждат своите рекламни материали на английски език. В същото време, популярните спортове – най-вече футболът – набират популярност и в Азия. В момента Индия е една от държавите, в които това се случва, след Китай.

EVS Translations ще отговаря на въпроси на тема специализирани преводи, задавани от всякакви компании от спортната индустрия. В момента има особено голямо търсене на юридически преводи, финансови преводи, преводи за софтуерни и дигитални проекти и маркетингови преводи за социалните медии. Освен английският език на фокус са китайският и арабският.

Имате ли въпроси относно бизнес преводи за вашата компания?
Свържете се с нашия екип днес.

EVS Translations България
+359-2-980 56 68

Следвайте ни в LinkedIn, за да научите повече за локализацията на съдържание и за общи съвети по теми, свързани с превода!