30.10.2018

18 в 1: Международен спортен конгрес на 5 и 6 декември в Женева

Международен спортен конгрес на 5 и 6 декември в Женева
Международен спортен конгрес на 5 и 6 декември в Женева

Верни на мотото „Да обединим света на спорта“, 18 конференции и семинари от спортната индустрия ще се проведат заедно в началото на декември в конгресния и търговски център Palexpo в Женева по време на Международния спортен конгрес (МСК). Сред тях са Футболно съдийство & Електронно обучение, Спортен туризъм & Градове, Цялостност на спорта & Управление, Спортно спонсорство, Чим & Трева, която разглежда само и единствено грижата за тревната настилка. Двудневното събитие ще включва също така изложба от 6000 кв.м, която ще предостави достатъчно място и възможности за нетуъркинг.

Приблизително 150 лектори от цял свят ще изнасят прецентации по конкретните сфери, в които работят, включително и представители на най-големите спортни асоциации и медийни гиганти, като BBC Спорт, ФИФА, Формула 1, Google/YouTube, АйБиЕм, НБА, Азиатската футболна конфедерация (АФК) и УЕФА. Една от най-модерните тенденции е ангажираността на феновете – както онлайн, така и офлайн. Днес спортните фенове са част от маркетинг стратегията на спортовете и спортните събития по цял свят и самите те са производители на онлайн рекламно съдържание за любимия си отбор или спортна икона. В същото време, технологиите за дигитално потребление намират своя път до истинския свят, както се случва с онлайн спортовете. Друг фокус на събитието е привличането на нови спонсори и бизнес партньори, както и сътрудничеството с вече утвърдени брандове.

Имате ли въпроси относно бизнес преводи за вашата компания?
Свържете се с нашия екип днес.

EVS Translations България
+359-2-980 56 68

Следвайте ни в LinkedIn, за да научите повече за локализацията на съдържание и за общи съвети по теми, свързани с превода!