30.10.2018

18 в 1: Международен спортен конгрес на 5 и 6 декември в Женева

Международен спортен конгрес на 5 и 6 декември в Женева
Международен спортен конгрес на 5 и 6 декември в Женева

Верни на мотото „Да обединим света на спорта“, 18 конференции и семинари от спортната индустрия ще се проведат заедно в началото на декември в конгресния и търговски център Palexpo в Женева по време на Международния спортен конгрес (МСК). Сред тях са Футболно съдийство & Електронно обучение, Спортен туризъм & Градове, Цялостност на спорта & Управление, Спортно спонсорство, Чим & Трева, която разглежда само и единствено грижата за тревната настилка. Двудневното събитие ще включва също така изложба от 6000 кв.м, която ще предостави достатъчно място и възможности за нетуъркинг.

Приблизително 150 лектори от цял свят ще изнасят прецентации по конкретните сфери, в които работят, включително и представители на най-големите спортни асоциации и медийни гиганти, като BBC Спорт, ФИФА, Формула 1, Google/YouTube, АйБиЕм, НБА, Азиатската футболна конфедерация (АФК) и УЕФА. Една от най-модерните тенденции е ангажираността на феновете – както онлайн, така и офлайн. Днес спортните фенове са част от маркетинг стратегията на спортовете и спортните събития по цял свят и самите те са производители на онлайн рекламно съдържание за любимия си отбор или спортна икона. В същото време, технологиите за дигитално потребление намират своя път до истинския свят, както се случва с онлайн спортовете. Друг фокус на събитието е привличането на нови спонсори и бизнес партньори, както и сътрудничеството с вече утвърдени брандове.

Майкъл Раймер – Мениджър Бизнес развитие, EVS Translations
Майкъл Раймер – Мениджър Бизнес развитие, EVS Translations

МСК събира на едно място всички играчи от спортната индустрия: спортни асоциации, държавни съдружия и управителни органи, плюс доставчици, производители и широк спектър от други организации и компании. Като международна преводаческа компания, EVS Translations също ще бъде представена на търговското изложение от мениджъра на отдел „Бизнес развитие“ и дипломиран специалист по спортни науки, Майкъл Раймер. Той съветва заинтересованите страни и бизнес партньори за индивидуалните преводачески решения с английски, немски и индонезийски, свързани със спортната индустрия.

Подсигурете срещата си с него, за да научите повече за международното управление на преводите като се обадите на +49 69/82 97 99-94 или се свържете с Майкъл чрез LinkedIn!

„С нетърпение очаквам да се запознаем!
Ich freue mich auf Ihre Nachricht.
I look forward to hearing from you.
Saya senang mendapatkan kabar Anda.“