04.06.2019

Спортни преводи, подходящи за световни шампиони

Спортни преводи, подходящи за световни шампиони
Спортни преводи, подходящи за световни шампиони

Обратното броене до конференция Spielmacher 2019 на 12 юни 2019 г. започна и EVS Translations ще участва

Германският футболен сезон е зад гърбовете ни. ФК Байерн Мюнхен затвърди титлата си в националния шампионат за седми пореден път, като спечели Купата на Германия за 19-ти път в историята на финала срещу РБ Лайпциг. Тази седмица на международната футболна сцена се провеждат финалите от Лига Европа и Шампионска лига. Всичко започва отново само след две седмици. На 12 юни 2019 г. големите имена от футболната индустрия ще се срещнат на конференция Spielmacher 2019. Те ще обсъдят новите тенденции, като ще разговарят за това какво е интересно за целевите групи в международен план и за стратегическата комуникация във футбола, печеленето на фенове, спонсорските дейности и същевременно срещите с нови хора.

Електронни спортове, Азия и големи данни – три тенденции в международната футболна индустрия

При наличие на игрова конзола, вместо игрище, отдавна вече не е нужно да излизате от вкъщи, за да играете футбол. Компютърните игри създават виртуални пространства, в които електронните спортисти могат да се срещнат, за да ритат топка в мултиплейър режим. „Електронният спорт“ еволюира в собствена дисциплина и привлича отборите от Бундеслигата с привлекателния си потенциал за включване на техните собствени общности от фенове и създаване на аспекти за взаимодействие. Азия по-конкретно е популярна цел за разширяване. Освен Китай, Индия е многообещаващо място. Големите данни и изкуственият интелект са полезни инструменти (не само в този случай) за вземане на интелигентни решения, основани в още по-голяма степен на цифрите, когато става въпрос за спонсорство и трансфери на играчи.

Създаване на тенденция за превод във футболната индустрия чрез привличане на целеви групи в международен план

В EVS Translations ние също забелязваме увеличаване на преводите, свързани със спорта, като цяло и конкретно във футбола. Заедно със спешните съобщения за пресата и финансовите доклади повечето запитвания, които получаваме, са за преводи на уеб сайтове. Два от примерите включват медийна агенция, специализирана в спортната индустрия, която желае превод на началната си страница на основните европейски езици, или доставчик на игри за спортни залагания, който желае превод на уеб сайта си на 17 европейски и азиатски езика, включително английски език. За да Ви помогнем да се изкачите високо в резултатите от търсене на чужди езици, с удоволствие ще комбинираме преводите на уеб сайтове с международната оптимизация за търсачки. Това включва тестване на съществуващите ключови думи за културна пригодност и при необходимост адаптирането им към обичайните навици на търсене на конкретна държава. Висококачествените човешки преводи и педантичният интерес към целевите групи внушава чувство на признателност и общност за феновете и заинтересованите страни.

Преводите, свързани със спорта, са подходящи за световни шампиони

Отбележете точки с първокласни преводи, свързани със спорта! Нашият футболен експерт с радост ще ви даде съвети относно нуждите от езикови услуги и всякакви технически или езикови особености, които трябва да се вземат под внимание по отношение на превода и оформлението.

Имате ли въпроси относно бизнес преводи за вашата компания?
Свържете се с нашия екип днес.

EVS Translations България
+359-2-980 56 68

Следвайте ни в LinkedIn, за да научите повече за локализацията на съдържание и за общи съвети по теми, свързани с превода!