25.04.2019

Годишна конференция за спортни резолюции 2019

Годишна конференция за спортни резолюции 2019
Годишна конференция за спортни резолюции 2019

Събитието на годината за спортни и правни професионалисти в Обединеното кралство, Годишната конференция за спортни резолюции 2019, ще се състои в четвъртък, на 2 май, в Grange St. Paul’s Hotel в Лондон.

След миналогодишните дискусии около концепцията за независим спортен омбудсман, който да помогне за защитата на лоялоността във всички нива на спорта в Обединеното кралство, заедно с потенциалните предимства и недостатъци на въвеждането на данък почтеност за основните заинтересовани страни в международните спортове, тазгодишната Конференцията ще акцентира още по-детайлно върху насърчаването на коректността в спорта.

Експертът по правни услуги на EVS Translations UK, Джоан Бромптън, ще присъства на събитието, водейки със себе си изявени бивши спортисти (като например Тони Адамс, най-успешният капитан на Арсенал за всички времена), професионалисти в сферата на спорта, правни представители (като например Джефри Кеслер – съпредседател на Winston & Strawn – избран за Адвокат на годината за 2018 г. в класацията за най-добри адвокати на New York City Sports Law) и индустриални експерти, които да обсъдят най-новите идеи и спорове в областта на спортното право.

Като един от стоте най-добри доставчици на езикови услуги в световен мащаб и един от малкото, специализирани в спортното право, EVS Translations разглежда Конференцията за спортни резолюции като перфектното място за по-детайлно представяне на обширното си портфолио от езикови услуги, предназначени да подкрепят национални и международни спортни организации и заинтересовани страни, и да помогнат на експертите по спортно право да останат конкурентни. От лицензиране и спонсорство, договори за трансфери на играчи, доклади от медицински разследвания и анти-допинг информация, до данъци и правно съответствие, както и комуникационни материали, свързани с човешките ресурси и маркетинга, като например връзки с обществеността, уеб сайтове, аудио-визуални кампании и социални медии, глобалният тим от 200 вътрешни професионалисти подпомага заинтересованите страни в сферата на спорта на международната сцена.

Джоан Бромптън, мениджър „Бизнес развитие“ в EVS Translations UK: „Като експерт по правните услуги, за мен Конференцията за спортни резолюции е мястото, където мога да се свържа с някои от най-влиятелните правни експертни на Обединеното кралство с изключителни познания за спортната индустрия и да ги консултирам относно разработването и прилагането на стратегията за правилен превод, за да се постигне максимален ръст на производителността.„. “Очаквам с нетърпение да обсъдим най-добрите практики при справянето с обемисто съдържание.„ “Как да усъвършенстваме процесите на превода, като същевременно повишим гъвкавостта на адвокатските кантори в разрушителните условия на пазара.„. “Как ефективно да интегрираме способностите на изкуствения интелект и защо машинният превод не е универсално решение за заинтересованите страни в сферата на спорта в световен мащаб.„. “И как да извлечем полза от над 25-годишния опит на EVS Translations, необичайната концепция за вътрешни преводачи, комбинирана с най-актуалните решения в преводните технологии, процесите и управлението на качеството, сертифицирани по ISO стандартите, и строгите политики за сигурност на данните, отговарящи на ОРЗД.“

Уговорете предварително вашата среща:

Свържете се с Джоан Бромптън, мениджър „Бизнес развитие“ в EVS Translations UK:

Профил в LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/joanne-brompton-05b4a1129/