20.08.2019

Субтитриране и дублаж, за да разпространявате Вашето видео съдържание в цял свят

Електронен наръчник от EVS Translations: „Ръководство за маркетъри за създаване на видео клипове за глобална аудитория“
Електронен наръчник от EVS Translations: „Ръководство за маркетъри за създаване на видео клипове за глобална аудитория“

EVS Translations публикува най-скорошния си електронен наръчник: „Ръководство за маркетъри за създаване на видео клипове за глобална аудитория“. В нея научаваме от нашия маркетинг екип за нарастващото търсене на видео съдържание:

„Като маркетъри ние разбираме предизвикателството да бъдеш в крак с най-актуалните тенденции относно това как хората консумират съдържание. Тъй като експлозията от съдържание в интернет и в социалните медии доведе до пренасищане на потребителите, бизнесите все повече използват видеото, за да уловят бързо вниманието на потребителите, което се задържа кратко. И тъй като големите социални медии като Facebook и Twitter използват насочени видео клипове с цел да прекъснат традиционните начини за излъчване на видео, ние сме принудени да действаме. Бъдещето на съдържанието е във видеото, но все повече и повече, като бизнесите гледат към световните пазари, с които да се конкурират за растеж, видеото става с по-глобален обхват.

Големите световни брандове се превръщат в нещо като медийни компании, като назначават вътрешни производствени мениджъри и внедряват ръководни видео стратегии, за да отговарят на все по-нарастващите нужди от видео съдържание на техните глобални екипи по продажбите.

Отделите по маркетинг консолидират видео анализи чрез автоматизиране и нагласят ключови показатели за ефективност, за да направляват по-висока възвръщаемост на инвестициите и ангажираност на клиента чрез маркетингови стратегии за видео съдържание.

Нашият нов електронен наръчник: „Ръководство за маркетъри за създаване на видео клипове за глобална аудитория“ помага на маркетърите да насочат своето оригинално видео съдържание още повече – към наистина глобална аудитория с послание, което е в духа на бранда и автентично в културно отношение. Лесно е, ако знаете как се прави, а до края на нашето ръководство ще се чувствате уверени относно следващата стъпка с Вашите видео активи.“ Можете да го изтеглите оттук: A marketer’s guide to creating video for a global audience

Също така можете да се обадите на Вашия местен офис на EVS Translations и те ще започнат работа върху Вашето видео съдържание още днес!

Телефон за България: +359-2-980 56 68