14.08.2018

Запазете датата за 74-ия Международен технически панаир от 24 до 29 септември в Пловдив

Запазете датата за 74-ия Международен технически панаир от 24 до 29 септември в Пловдив
Запазете датата за 74-ия Международен технически панаир от 24 до 29 септември в Пловдив

74-ият Международен технически панаир, който ще се проведе в рамките на 6 дни от 24 септември, понеделник, до 29 септември, събота, в Пловдив, България, е сред най-старите и най-престижните бизнес форуми за инвестиционни стоки и технологии в югоизточна Европа.

Миналата година 569 фирми-изложители от 36 държави показаха тенденциите и иновациите в над 100 икономически сектора, а 27 000 водещи специалисти в индустрията се възползваха от възможността да се запознаят с иновативните продукти и решения, предлагани от водещи фирми по света, и да установят и създадат нови партньорства.

Тази година най-голямата техническа среща на Балканите ще представи иновативни промишлени продукти с акцент върху новите бизнес възможности, предлагани от Индустрия 4.0, където автоматизацията, изкуственият интелект, 3D и комуникацията имат капацитета да пренесат производството и услугите в изцяло нова ера на конкурентоспособност.

Като водещ доставчик на езикови услуги с 25 години опит в предоставянето на широка гама корпоративни езикови решения за всички сектори в индустрията, EVS Translations ще представи своите автоматизирани и сертифицирани по ISO производствени процеси и иновативни технологични решения на тазгодишния Международен технически панаир.

Може да ни намерите на щанд 6A5 в палата 6 заедно с някои от нашите клиенти от строителната индустрия. Строителната индустрия е сред нашите водещи сфери на експертен опит – трябва да споменем някои от най-скорошните ни проекти за превод на 1500 страници тръжна документация за водеща строителна фирма и хиляди страници техническа документация и проекти, преведени на множество езици за водещо железопътно дружество.

EVS Translations подпомага всички сектори в индустрията, за да направлява ефективността при автоматизираното управление на преводните процеси и проекти. Ние сме уникална фирма за преводи, в която работят почти 200 вътрешни служители, сред които 80 вътрешни преводачи и редактори, както и 70 проектни мениджъри, и която предлага превод като бизнес услуга.

Открийте за себе си по какъв начин нашите услуги се предоставят от нашите вътрешни експерти, които работят като част от глобално свързан екип, по какъв начин нашите клиенти генерират по-голяма стойност от нашата концепция „Преводът като услуга“ (ПУ) и научете за нашата широка гама от решения, подходящи за корпоративните Ви нужди – например: оформление, дублаж, SEO, локализация, транскрибиране, проектен мениджмънт, управление на терминологията, решения за платформи, машинен превод и цялостни решения за защита до персонализирано управление на преводите.

Свържете се с нашите представители, за да имате възможност да получите безплатен код за покана за посещение, за да Ви предоставят безплатен достъп за панаира в избран ден.

За нас ще е удоволствие да се срещнем с вас!

Кога?

24 септември, понеделник: 9:00 ч. до 18:00 ч.

25 септември, вторник: 9:00 ч. до 18:00 ч.

26 септември, сряда: 9:00 ч. до 18:00 ч.

27 септември, четвъртък: 9:00 ч. до 18:00 ч.

28 септември, петък: 9:00 ч. до 18:00 ч.

29 септември, събота: 9:00 ч. до 14:00 ч.

Къде?

Международен панаир Пловдив

бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ № 37

Пловдив 4003

България