07.11.2016

Годишна конференция на tekom 2016 г. в Щутгарт – „Пазар за технически средства за комуникация“

tekom 2016
EVS Translations ще вземе участие в tekom 2016 г., за да запознае посетителите с техническите аспекти на превода и да разясни своята концепция за работа с екипи от вътрешни преводачи

Ето че моментът отново настъпи – най-голямото световно събитие в индустрията за технически средства за комуникация започва на 8 ноември! Много неща очакват посетителите на тридневното търговско изложение tekom 2016 г. в Щутгарт. Освен над 250-те висококачествени специализирани презентации, семинари, лекции и дискусии с партньори и групи от специалисти, които ще се провеждат на немски и на английски език и ще обхванат теми като разузнавателна информация, езикови технологии, потребителски опит, защита на данни и защита в киберпространството, също така ще има около 80 презентации на инструменти за системи за управление на съдържанието, управление на терминологията, нагледни технически разяснения и още много други.

EVS Translations също ще участва в търговското изложение като изложител, за да отговори на въпросите на заинтересованите фирми относно концепцията за работа с екипи от вътрешни преводачи на трудов договор. Ако сте в Щутгарт или наблизо, може би ще искате да се възползвате от възможността да се срещнете и с нашите специалисти по предпечатна подготовка, които с удоволствие ще обсъдят с Вас техническите аспекти на Вашия проект за превод. Освен това ще има с кого да разговаряте и относно възможностите за кариера в EVS Translations.

Заповядайте да се запознаете с широката гама от услуги за езикови решения, които можем да Ви предложим! Нямаме търпение да ни посетите в зала C2, щанд 2E09.

Търговското изложение ще завърши с пъстра обществена програма – йога за бизнеса, „хумористична вечер с традиционна бира“ и дебютното изпълнение на All Star Band на tekom са само три примера от разнообразните мероприятия, които ще спомогнат за създаването и укрепването на деловите взаимоотношения.

Vision – най-голямото водещо търговско изложение за обработка на изображения ще се проведе по същото време в изложбения център. Възползвайте се от съвместното провеждане с търговското изложение tekom – купете един билет за вход и посетете двете изложения!

P.S. Ако възнамерявате да посетите изложението, но искате да обсъдите Вашия проект с колегите ни предварително, позвънете на +49 69 82979999  или изпратете имейл на info(at)evs-translations.com Ако пък не сте около Щутгарт, но желаете да обсъдите Вашия проект за превод, свържете се с българския офис на EVS Translations на номер +359 (02) 980 56 68 или ни изпратете имейл на адрес salesbg(at)evs-translations.com. Повече информация за конференцията на tekom е налична ->тук (само на немски език). До скоро!

Кога?

Вторник, 8 ноември: от 09:00 до 18:00 ч.

Сряда, 9 ноември: от 09:00 до 18:00 ч.

Четвъртък, 10 ноември: от 09:00 до 16:00 ч.

Къде?

ICS Messe Stuttgart

Messepiazza 1

70629 Stuttgart