09.11.2017

tekom 2017 накратко: опит от вътрешни експерти в Щутгарт

tekom 2017 накратко: опит от вътрешни експерти в Щутгарт
tekom 2017 накратко: опит от вътрешни експерти в Щутгарт – EVS Translations

Екипът на EVS Translations, който представи компанията на изложението, ще си спомня за него като за събитие, изпълнено с интересни срещи, вълнуващи презентации и вдъхновения. От 24 до 26 октомври на конференцията tekom и третото търговско изложение tekom 2017 се срещнаха приблизително 4300 участници, за да обсъдят последните развития в областта на техническата комуникация. Въпреки силния акцент върху софтуерните приложения EVS Translations също участва отново в търговското изложение тази година. С принципа „вътрешен превод“ присъствието ни на търговското изложение ни отличи от повечето участници – нашият най-ценен капитал: хората; нашата услуга: професионални преводи, извършвани от наши служители – не платформа за свързване на преводачи на свободна практика.

Леката повреда на щанда ни на търговското изложение вечерта преди първия ден на изложението не успя да смути нашия екип. Две седмици след края на изложението разглеждаме какво наистина се случи:

  • Задълбочен обмен на информация с участници на пазара и интересни дискусии с бизнес партньори от предишната година
  • Вълнуващи семинари със сложни екипни упражнения, които трябваше да бъдат решени с хора от различни отдели и бизнес области
  • Фантастични нетуъркинг събития след „края на работното време“: Звездната банда tekom осигури страхотна музика, а на третото издание на конкурса „Doku Slam“ поети рецитираха гордо своите творби. Атмосферата бе чудесна, изпълнена с много смях.

Следващата конференция tekom ще се проведе между 13 и 15 ноември 2018 г. в Щутгарт.

Междувременно ние сме доволни от многото нови контакти и проекти за превод, които ще дойдат при нас през следващите няколко седмици.

Не успяхте ли да ни посетите на търговското изложение tekom? Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси относно бъдещите ви нужди от превод. Позвънете на +49 69/82 97 99-99 или изпратете имейл на anfrage@evs-translations.com, ако искате да се свържете с централния офис в Офенбах. Ако предпочитате да работите с български екип на компанията, позвънете на 02 980 56 68 или изпратете вашето запитване чрез онлайн формата на сайта.

За нас ще е удоволствие да се срещнем с вас!

Екипа на EVS Translations