20.12.2016

tekom Годишна конференция 2016 – Информация 4.0, тенденции и отговори от бъдещето

tekom Годишна конференция 2016 – Информация 4.0, тенденции и отговори от бъдещето
tekom Годишна конференция 2016 – Информация 4.0, тенденции и отговори от бъдещето – EVS Translations

Най-голямото събитие в световен мащаб в бранша за техническа комуникация приключи успешно на 10 ноември. Зад нас са вече три дни, изпълнени с нови контакти, информация и вдъхновение!

Събитието достигна нов рекорд през 2016 г. с общо 4500 участници в конференцията и посетители на изложението от страната и чужбина − това са 300 участници повече спрямо tekom 2015! Тази година всичко се въртеше около водещата тема Информация 4.0 и други тенденции в тази връзка. EVS Translations беше един от 165-те изложители от страната и чужбина, които представиха своите продукти и услуги в две зали.

EVS Translations беше един от 165-те изложители от страната и чужбина, които представиха своите продукти и услуги
EVS Translations беше един от 165-те изложители от страната и чужбина, които представиха своите продукти и услуги на tekom 2016

Нашите служители споделиха своите най-нови познания в областите на преводаческите памети, DTP и управлението на проекти, които поставят нови предизвикателства пред преводаческата индустрия. Обменът между експерти от специализирани области като локализация и превод, решения, свързани с издателска дейност, техническа илюстрация и управление на терминология добавиха допълнителна стойност към събитието, тъй като техническата комуникация не се ограничава само до самата технология.

Ние сме специалисти в преводите – зад готовия продукт се крие обаче сложен процес. Нашите представители бяха така подбрани, че за всеки посетител да се намери подходящото лице за контакт: интересуващите се от преводачески памети и програми за компютърно подпомогнат превод имаха възможност да обменят опит с нашия отдел „Преводни технологии“, нашият мениджър продажби беше в търсене на силни партньори с цел подпомагане на нашите вътрешни екипи за редки езици, за да осигури процесите съгласно стандартите DIN ISO 17100:2015 и DIN ISO 9001:2015. Нашият мениджър по бизнес развитие консултираше компании, които имат нужда от превод, относно индивидуални решения за техните проекти. Управителят на фирмата, Едуард Вик, също беше на разположение през всичките три дни от конференцията, за да обмени опит със заинтересованите компании относно най-новите тенденции в преводаческия бранш. Потенциалните кандидати имаха възможност да се информират при отдел „Човешки ресурси“ относно възможностите за работа в EVS Translations.

Повече информация относно нашето портфолио с услуги ще намерите на нашия уебсайт! Също така може да се свържете директно с нас на телефон: +359 (0) 2 980 56 68.

Ще се радваме на годишната конференция на tekom през 2017 г. – от 24 до 26 октомври в Щутгарт – да видим отново както много нови, така и познати лица!