17.03.2022

Топ 100 на най-големите доставчици на езикови услуги в света

Топ 100 на най-големите доставчици на езикови услуги в света
Топ 100 на най-големите доставчици на езикови услуги в света

Двамата водещи доставчици на изследвания в глобалната индустрия за превод, локализация и езикови технологии – Slator (Швейцария) и Nimdzi Insights (САЩ) – отново класират EVS Translations сред 100-те най-големи доставчици на езикови услуги в света.

И в двете световни класации EVS Translations се откроява като един от десетте най-големи доставчици на езикови услуги в Германия. Централата ни и три допълнителни офиса са базирани в Германия, но имаме и офиси в Атланта (САЩ), Нотингам (Обединеното кралство) и София (България). Вътрешният ни екип, който се състои от 150 експерти, официално влезе в световния Топ 100 през 2020 г. и оттогава само затвърждаваме позицията си в тази класация.

Пазарното търсене на мултимедийна локализация е отличен стимул за по-добро представяне, но също така създава необходимост дружествата да използват решения за машинно обучение, които обхващат цялата корпоративна структура. Сигурността на данните също остава изключително важен фактор за нашите клиенти във финансовия и автомобилен сектор.

Всички ние от EVS Translations се надяваме да имаме една заета и продуктивна 2022 година! Поздравления на целия екип и на нашите клиенти, без които този резултат нямаше да бъде възможен.

За съдействие с преводи по предстоящи проекти можете да се свържете с нашия екип днес:

EVS Translations България ЕООД

Телефон: +359-2-980 56 68
Телефон: +359-2-980 52 54

Следвайте ни в LinkedIn за повече съвети, свързани с превода, както и за да научите повече за работата на нашите екипи.