23.05.2017

За пореден път – най-добър средноголям работодател на 2017 година

И тази година EVS Translations е отличена като топ средноголям работодател от портала за работа Yourfirm.de

И тази година EVS Translations отново е отличена като топ средноголям работодател от портала за работа Yourfirm.de. В него обяви за работа могат да публикуват само средноголеми компании, не и големи концерни, агенции за временна заетост или консултанти за подбор на персонал. Именно по този начин намираме подходящите кандидати за EVS Translations – една средноголяма компания с вече над 150 служители в целия свят. EVS Translations е управлявана от собственика си – г-н Едуард Вик. Основната дейност на компанията са специализираните преводи в областите финанси, икономика, право, техника, автомобили, медицина и фармация.

С ангажираност и екипен дух към успеха
Само с мотивирани и ангажирани служители могат да бъдат изпълнени постоянните изисквания за качество. Обозримият брой на служителите предоставя възможност за личен контакт между колеги. Доказателство за приятната работна атмосфера в осемте филиала по целия свят е преди всичко дългият стаж на служителите в компанията. Заедно те тласкат фирмата напред с по една крачка всеки ден. Освен за преводачи и редактори от цял свят, EVS Translations като топ средноголям работодател винаги е отворена и за любители на технологиите, софтуерни магьосници, жонгльори с цифри, организатори, административни гурута и други таланти със страст към езиците.

Кариерно развитие чрез обмен на опит и професионално обучение
Като организация, която се развива, EVS Translations расте благодарение на хората, които работят тук, и заедно с тях оптимизира работните процеси – по този начин нови процеси намират директно приложение в ежедневната работа. Знанията в рамките на компанията се разширяват и актуализират постоянно чрез вътрешни и външни семинари и обучения. Освен това всеки филиал има индивидуални планове за обучение и социални придобивки в зависимост от държавата. По този начин не остават пречки за една наистина успешна кариера в компанията!

Искате ли и Вие да станете част от успеха на EVS Translations? Ще намерите актуалните обяви за работа на нашата страница за кариери на адрес https://evs-translations.com/bg/kariera/. Очакваме Вашите кандидатури!