26.12.2013

Индустрия на иновациите – Южна Корея и изложение „Gastech“ през 2014 г.

устен преводач с корейски
Свържете се с нас и поискате свой собствен устен преводач с корейски, за да сте сигурни, в комуникацията Ви с партньори в рамките на „Gastech“

Изолираността на Южна Корея в географско отношение естествено води до предизвикателства в инфраструктурата. Едно от най-големите такива е въпросът как да се улесни вносът на енергийни източници. Южна Корея винаги е била страна, която е разчитала до голяма степен на внос на петрол и природен газ. Енергийното портфолио на страната е съставено от 40% петролни продукти и 20% природен газ. Нито един от двата ресурса не се проучва и произвежда в страната в достатъчни количества и затова се налага значителен по обем внос на ВПГ и петрол и наличие на рафинираща промишленост.

Всъщност в момента Южна Корея е вторият най-голям вносител на втечнен природен газ в света след Япония. Докато по-голямата част от петрола за Южна Корея идва от Близкия Изток и Саудитска Арабия, Индонезия и Катар предоставят внос на природен газ в размер на 1.6 Tcf. Вносът се осъществява най-вече чрез танкери, тъй като няма съществуващи връзки с газопроводи. В резултат на това компании за ВПГ в Южна Корея като „Kogas“ са се превърнали във водещи фигури в сферата на транспортиране по море на втечнен природен газ и бизнесът, развиван от страната надолу по веригата, процъфтява.

В крайна сметка обаче Южна Корея трябва да има интерес да получи достъп до главна система от тръбопроводи. Най-явният избор би бил връзка със системата на „Газпром“. Въпреки че още през 2008 г. имаше дискусии между „Kogas“ и „Газпром“ за възможно удължаване на руския тръбопровод, настоящата политическа ситуация между Южна и Северна Корея не дава много надежди за това Южна Корея да има възможност да внася природен газ по суша в близко бъдеще. Но именно защото индустрията с природен газ на тази страна няма почти никакъв друг избор освен да продължи с вноса по море, Южна Корея се е превърнала и в една от най-иновативните индустрии като цяло. Ето защо не е изненадващо, че през 2014 г. най-голямото изложение и конференция за ВПГ в света – „Gastech“ – ще бъдат проведени в Сеул. „Gastech“ представя 300 участници в изложението от целия свят, като обединява международни енергийни компании, държавни агенции, компании от сектора на услугите и инженери, които да представят всеки аспект от снабдителната верига.

Ако Вие сте фирма, която участва в „Gastech 2014“, и търсите фирма за устни и писмени преводи, която да изготви перфектните информационни и рекламни брошури и да Ви предостави професионални преводачи с корейски език, свържете се с EVS Translations. Ние разполагаме с опит в специализираните устни и писмени преводи с корейски език в сферата на изложенията за нефтената и газовата индустрия.

Не се колебайте да се свържете с нас, не е късно да поискате свой собствен устен преводач с корейски, за да сте сигурни, че комуникацията Ви с партньори в рамките на „Gastech“ ще бъде успешна:  -> Устни преводи с корейски език.

Ако имате нужда от маркетингови преводи, или необходимост от преводи на прессъобщения, брошури, рекламни листовки, POS материали, PR материали, документи за маркетингови кампании, маркетингови изследвания, пазарни проучвания, презентации, заключителни доклади, електронен бюлетин, информационни материали, материали за разработване на маркетингов бюджет, корпоративна идентичност, директен маркетинг или легализация на фирмени документи, можем да Ви предложим специализиран превод и редакция, спрямо Вашите изисквания и използваната от Вас терминология.

Свържете се с EVS Translations още днес относно Вашите маркетингови проектите, на телефон: +359 (2) 980 52 54, или ни изпратете онлайн запитване на имейл: bg(at)evs-translations.com.