29.11.2018

За една устойчива и по-добра Коледа

За една устойчива и по-добра Коледа
За една устойчива и по-добра Коледа – EVS Translations

EVS Translations счита, че устойчивостта е предимство за една компания и постоянно разработва нови средства за устойчиво използване на ресурсите.

През лятото на 2017 г. предприехме значителни стъпки за намаляване на ненужните хартиени отпадъци чрез въвеждане на електронно фактуриране в PDF формат в нашите немски офиси, за още по-тясно ангажиране на нашите партньори с важния въпрос за устойчивостта, като  вместо да изпращаме коледни подаръци на нашите доставчици и клиенти, EVS Translations направи дарение за благотворителна кауза – кампанията „Корпоративно даряване вместо подаръци“ на немската Програма за даряване на костен мозък.

Нашите партньори са добре запознати с подкрепата на EVS Translations за борбата с рака на кръвта. На всеки 35 секунди един човек в света е диагностициран с това заболяване; и един от нашите скъпи колеги се нареди сред пациентите, нуждаещи се от донор за трансплантация на така наречените хемопоетични стволови клетки.

DKMS
DKMS

С надеждата, че всички пациенти с рак на кръвта ще имат успешната история на нашия колега, за втора поредна година EVS Translations реши да направи дарение на неправителствената организация DKMS GmbH. Научете как вашата компания също може да предостави нов шанс за живот на пациентите с рак на кръвта.

Ангажирани с управлението на устойчивостта, няма да изпращаме писма и коледни картички и ще благодарим на нашите клиенти и доставчици за успешните работни отношения през 2018 г. чрез социалните медии и с дигитални поздравления.

Не забравяйте, че всяко действие може да донесе промяна и намерете вашия начин да направите Коледата по-устойчива.

С пожелание за по-добра Коледа

Екипът на EVS Translations