06.09.2011

Как EVS Translations може да задвижи автомобилната индустрия в Австрия

Австрия се доказа като водеща сила в европейската автомобилна индустрия.

Многобройни световни производители на автомобили и компоненти правят непрекъснато нови и съществени инвестиции и разработват проекти в Австрия.
Произведените в Австрия автомобили и автомобилни компоненти са особено търсени по света – износът е приблизително 90%.

Изнася се основно в Европейския съюз и САЩ.

В Австрия са базирани около 80 международни доставчици на автомобили.

Бизнесът и изследователската сфера сътрудничат успешно в Австрия. Доставчици на компоненти, производители на превозни средства, доставчици на услуги и изследователски институции работят заедно по групи и научни центрове и изследват нововъведенията.

Трите най-важни автомобилни групи, намиращи се в района на Горна Австрия, Щирия и Виена, популяризират стратегическите партньорства и подпомагат разработките и ефективната конкуренция в автомобилната индустрия.

Професионалните преводи на текстове от автомобилната индустрия могат да се превърнат в конкурентно предимство, тъй като подпомагат по-нататъшното разрастване на индустрията.

В действителност, за да се конкурират ефективно на световния пазар, базираните в Австрия производители на оригинално оборудване и доставчиците на части инвестират огромни суми, за да са сигурни в точния превод на своите материали.

Изисквания в преводите за автомобилния сектор

За една от най-големите индустрии в Австрия професионалният превод не е опция, а необходимост.

Австрийската автомобилна индустрия трябва да направи технически сложните продукти лесни за производство, продажба, сервиз и работа за милиони специалисти, агенти, сервизни центрове и клиенти по света чрез:

  • осигуряване на ръководства за обучение и потребителски ръководства на различни езици за своята международна работна сила;
  • предоставяне на всички документи за производство и поддръжка на езика на специалистите, които произвеждат, поддържат и предоставят сервиз на продуктите от автомобилната индустрия;
  • осигуряване на достъпни за клиентите документи на съответните езици на пазарите, в които се продават продуктите;
  • спазване на правните, езикови и културни предпочитания на клиентите на различните пазари.

Как EVS Translations може да задвижи автомобилната индустрия в Австрия

Нашият опит в преводите за автомобилната индустрия
EVS Translations е водещ доставчик на преводи за автомобилния сектор.

Клиентите на EVS Translations включват европейски, японски и американски производители на оригинално оборудване и доставчици, в това число и работещи в сферата на автомобилите рекламни агенции.

Всички те разчитат на опита ни, особено що се отнася до преводи на най-сложните и предизвикателни проекти.

Екипът ни от специалисти в сферата на автомобилни преводи
EVS Translations наема само високо специализирани в автомобилните преводи професионалисти, които работят на роден език и могат да предоставят качествени преводи на свързаната документация.

Възлагаме преводите за автомобилната индустрия единствено на най-добрите преводачи, които са не само добри лингвисти, но имат широк опит в научно-техническата сфера.

Екипът ни от специализирани в автомобилната индустрия преводачи включва лингвисти, които имат опит в специализираните преводи на различни текстове, като например автомобилно и промишлено оборудване, техника, електротехника, телекомуникации, авиация и т.н.

Всички наши преводачи на техническа литература имат споделен достъп в реално време до специализирани речници и системи за преводна памет – което гарантира използване на правилната терминология при всеки проект, без значение малък или голям.

Нашите специализирани в автомобилните преводи професионалисти имат актуални познания за най-новите разработки в индустрията.

Нашият портфейл с преводи за автомобилната индустрия
– Превод на гаранционни книжки
– Превод на ръководства за диагностика и поддръжка
– Превод на ръководства за монтаж
– Превод на документи за обучение и предназначени за потребители и търговци документи
– Превод на технически и сервизни бюлетини
– Превод на литература за сервиз и диагностика
– Превод на електрически схеми
– Превод на разгърнати графици
– Превод на логистични указания
– Разработка и конструкция
– Контролно-измервателна техника
– Автоматизация
– Електроника и микроелектроника

Преводи на нетехнически документи за автомобилната индустрия
Освен преводите на технически документи, EVS Translations осигурява преводи на много нетехнически документи, свързани с автомобилната сфера.

  • Юридически преводи: Преводи на договори за сътрудничество и поддръжка, преводи на лицензи, преводи на законодателство и приложими правила и т.н.
  • Корпоративни преводи: Преводи на тръжна документация, оферти, образователни материали и вътрешна комуникация, прессъобщения и др.
  • Финансови преводи : Превод на годишни отчети, финансови доклади, документи за стокови борси и др.

Качество на преводите за автомобилната промишленост
Стандартизираните процедури за работните процеси гарантират изпълнение на стандартите за качество и крайните срокове, дори при едновременна работа с няколко проекта.

Независимо дали темата е продажби и маркетинг, техника, правни или финансови дейности, екипите ни от специализирани преводачи на роден език работят в тясно сътрудничество с проджект мениджърите ни, за да гарантират точност на автомобилните преводи.

EVS Translations е международна фирма за преводи със собствени екипи, над 20 години опит и процеси по стандарт ISO 9001.

Автомобилните преводи са една от ключовите области за EVS Translations, в която имаме договори с производители на оригинално оборудване и доставчици на части.

Всеки клиент има собствен проджект мениджър, който следи работния процес, координира нашите IT и езикови екипи и извършва подготовка преди предаване на проекта на екипите по превод и контрол на качеството. Тъй като разполагаме с голям собствен екип преводачи и редактори, почти 95% от всички преводи и дейността ни се извършват на място.

EVS Translations има ресурсите и опита да извърши дори най-сложния превод за автомобилната индустрия (голям обем, кратки срокове, много езици, IT ресурси).

Преводи за автомобилната индустрия с добавена стойност
С добавящите стойност услуги, EVS Translations предлага повече от езикови преводи.

EVS Translations предоставя на своите клиенти устни преводи, локализация, предпечатна подготовка и маркетингови услуги.

Независимо дали се нуждаете от симултанен или консекутивен превод, нашите специалисти превеждат гладко и с висока степен на точност. EVS Translations разполага с опитни преводачи и с удоволствие ще Ви консултираме, за да определим най-подходящото решение за Вашите бизнес нужди.

Нашият IT отдел се състои от софтуерни програмисти и SEO специалисти, които могат да преведат, локализират и оптимизират всеки уебсайт за автомобилната индустрия.

Работим заедно с маркетинг изследователи и специалисти и можем да Ви помогнем за успешната подготовка и изпълнение на Вашата маркетингова кампания за даден автомобил.

Ако имате нужда от преводи за автомобилната индустрия или необходимост от преводи на документи за собственост, автокаско, застраховки, авточасти, инструкции за безопасност, автомобилни наръчници, договори за лизинг, договори за покупко-продажба, сервизно обслужване, можем да Ви предложим специализиран превод и редакция, спрямо Вашите изисквания и използваната от Вас терминология.

Свържете се с EVS Translations Bulgaria още днес относно проектите Ви в автомобилната индустрия, на телефон: +359 (2) 980 52 54, или ни изпратете онлайн запитване на имейл: bg(at)evs-translations.com.