04.07.2023

Платформата LangOps на Unbabel – Пробна версия на самообслужване

Висококачествени преводи от Unbabel без разходи

Платформата LangOps на Unbabel От 2013 Unbabel се фокусира изцяло върху създаването на модерна платформа за езикови операции (Language Operations – LangOps), предоставяйки превод на милиарди думи годишно за някои от най-известните марки в света.

Толкова сме уверени в качеството на преводаческите услуги, които предоставяме, че създадохме безплатна пробна версия с с достъп на самообслужване до нашата платформа приканвайки фирмите да се възползват от нея, преди да се ангажират с покупка.

За да получите достъп до вашата безплатна пробна версия, моля, свържете се с нашия екип на този имейл.

Платформата LangOps

Изкуственият интелект винаги е бил в основата на всичко, което правим в Unbabel. Ние комбинираме иновативна технология за превод от нашите изследователски екипи с човешки компоненти, когато е необходимо повече от технология. Тази съвършена комбинация от хора и изкуствен интелект ни предоставя набор от инструменти за постигане на най-добрата комбинация от скорост, качество и цена за всяко едно приложение.

Машинният превод може да е достатъчен за синхронна комуникация. В същото време професионален преводач с опит в съответната област ще гарантира, че Вашето многоезично съдържание е изгладено от носител на езика. Размяната на решенията не работи – разговорите в чата ще бъдат твърде бавни, а статиите твърде податливи на грешки при превода.

Също така знаем, че технологията може да ни помогне проактивно да подобрим процеса на превод – чрез непрекъснато преобучение на нашите машини с нови данни – и реактивно – чрез идентифициране и коригиране на основната причина за всеки проблем или пропуск и отстраняването му. Това може да включва подготовка на нов термин за речника, стартиране на нова версия на машина и актуализиране на ръководството за стила и инструкциите за преводачите, наред с много други неща. Това е перфектен пример за обединяване на усилията на хора и технологии за постигане на по-високо качество във времето.

Хората зад този процес – лингвисти, инженери, оператори, контрольори и други – в комбинация с нашата елитна платформа LangOps, допринасят за доставянето на милиарди преведени думи за множество различни приложения с фокус върху скоростта, качеството и цената.

Изживяване на самообслужване

Понастоящем клиентите на Unbabel получават най-добри резултати, като се възползват от пълния потенциал на нашата платформа, подпомагани от екипа на Unbabel LangOps. Но ние искаме да направим същото изживяване достъпно за повече потребители – тези, които искат да разберат какво е усещането да си LangOps експерт и да експериментират свободно с нашите инструменти.

Създадохме инструментите и сега ги предлагаме чрез безплатна пробна версия на самообслужване.

Потребителите могат да се регистрират за нашата бета версия на платформата LangOps на самообслужване. В рамките на минути те могат да заявят преводи, комбиниращи човешки превод и изкуствен интелект, да осъществят интеграция със Zendesk за безпроблемен превод или дори да се възползват от усъвършенствани компоненти на изкуствен интелект, като нашата Технология за оценка на качеството.

За да получите достъп до вашата безплатна пробна версия, моля, свържете се с нашия екип на този имейл.

Tagged as: