23.04.2019

EVS Translations USA Inc. се разширява – за ВАС!

EVS Translations USA Inc. се разширява – за ВАС!
EVS Translations USA Inc. се разширява – за ВАС!

Когато съседната компания реши да се изнесе преди няколко месеца, EVS Translations USA Inc. реши да се нанесе. С допълнителното офисно пространство от седем нови стаи, разполагаме с още повече възможности за професионални преводачи, редактори и мениджъри „Бизнес развитие“, които да отговорят на всяка клиентска нужда. Концепцията за вътрешни преводачи непрекъснато се доказва като успешна, затова сме убедени в нейното продължаване. С над 90 преводача на пълен работен ден и 25 години разширяване на бизнеса, очакваме с нетърпение тази възможност.

Част от това да водиш успешен бизнес за EVS Translations е умението да правиш планове за бъдещето. Когато този офис отвори за пръв път преди около десет години, в него имаше седем души. Днес тази бройка е нараснала на повече от 20. Не само е нараснал значително броят на поръчките относно специфични проекти за субтитриране и дублаж през последните няколко месеца – показал ни нуждата от повече персонал – но и ако EVS Translations иска да продължи да се развива с темповете, с които го прави досега, трябва да сме готови да назначим нови 10+ души в бъдеще.

Бизнес разработчиците се нанесоха първи и вече са готови да помагат на клиентите от комфорта на собствените си лични офиси. С предстоящото нанасяне на преводачите и маркетинг специалистите, бизнесът през следващите седмици със сигурност ще потече още по-гладко. Разширяването винаги е вълнуваща задача, а заедно с това вълнение идва и надеждата, че ще можем да подобрим още повече както продуктите си, така и клиентските си услуги. Все пак, с офис в центъра на Атланта и с подобна гледка кой не би бил развълнуван да дойде и да работи всеки ден?

Следвайте блога ни, за да сте в крак с най-новите актуализации около разширението!