01.03.2018

Запазете датата: GALA 2018 от 13 до 16 март в Бостън, Масачузетс

Запазете датата: GALA 2018 от 13 до 16 март в Бостън, Масачузетс
Запазете датата: GALA 2018 от 13 до 16 март в Бостън, Масачузетс – EVS Translations

Годишната GALA Language of Business Conference (Езикът на бизнес конференцията) се провежда в Бостън тази година и е само след няколко седмици. Това е ежегодно нетуъркинг събитие за специалисти от целия свят за обсъждане на последните тенденции в езиковата индустрия.

Бьорн Прюфер, генерален мениджър, EVS Translations USA
Бьорн Прюфер, генерален мениджър, EVS Translations USA

Преди официалното стартиране на събитието във вторник вечерта (13 март) ще има множество възможности за посетителите да се срещнат и да се подготвят за следващите два дни и половина. Програмата предлага по нещо за всеки: интересни лектори от доставчици в индустрията ще говорят за големите данни, локализацията за видеоклипове и дублаж, уеб сайтове и текст, новите бизнес модели, стандартите и технологиите за качество – това са само някои от примерите.

Елизабет Бейли, мениджър „Бизнес развитие“, EVS Translations USA
Елизабет Бейли, мениджър „Бизнес развитие“, EVS Translations USA

За EVS Translations като международен доставчик на езикови услуги акцентът ще бъде върху последните новини в областта на писмените и устните преводи. Като доставчик на преводи се интересуваме особено от инструментите за превод, ефективното управление на терминология и платформите за преводи на един или повече езици, за да можем да разработим нови решения за нашите клиенти и техните променящи се нужди от преводачески услуги. Тази година EVS Translations се представя от Бьорн Прюфер, генерален мениджър, и Елизабет Бейли, мениджър „Бизнес развитие“, от нашия офис в Атланта. Те ще посетят търговското изложение на 14 и 15 март и очакваме с нетърпение някои интересни дискусии, включително и на GALA вечерята.

Резервирайте лична среща като ни позвънете на: +359 (2) 980 52 54.

За нас ще е удоволствие да се срещнем с вас!

GALA Конференция 2018 в Бостън, Масачузетс

Кога? Къде?
Вторник, 13 март 2018 г. Sheraton Boston Hotel
Сряда, 14 март 2018 г. 39 Dalton Street
Четвъртък, 15 март 2018 г. Boston, MA 02199
Петък, 16 март 2018 г. САЩ