08.10.2013

Влюбих се в теб: Сърце и Сеул / Сърце и душа

преводи с корейски език
Международен доказан опит и качество при изпълняване на поръчки за преводи корейски език както и за устни преводи с корейски език

По-голямата част от света прекара 80-те години на миналия век в икономическа любовна връзка с Япония. От края на 90-те години до сега икономическата привързаност на САЩ беше пренасочена към Китай. Докато Китай и Япония са възприемани като традиционните икономически двигатели в района, една друга страна без много шум се прояви като претендент на световната икономическа сцена: Южна Корея. Като спечели малко внимание в сравнение с по-големите си и по-добре познати съседи, Южна Корея постигна икономика от ранга на G20 и в момента е класирана на 15-о място в света според номинален БВП, както и на 12-о място според паритета на покупателната способност. Голяма част от това е благодарение на отлични статистически данни за износа и успешна международна търговия. Експортният бизнес на Южна Корея за 550 млрд. щатски долара се основава на търговия с Китай, Япония и САЩ, което представлява 40% от целия износ на страната.

Икономиката на Южна Корея се движи от износа и е съсредоточена върху комуникационни технологии, транспортно инженерство и други ключови индустриални сектори. Водещите национални експортни фирми включват лидери на пазара като Samsung, Hyundai, LG, Kia, и POSCO.

Като се има предвид естественият икономически растеж и въздействието на предстоящите споразумения за свободна търговия със САЩ и ЕС, икономиката на Южна Корея се очаква да отбележи ръст от около 4% за следващите две десетилетия и по този начин вероятно да заздрави, вероятно дори и да разшири, позицията си на топ търговски партньор за компании в САЩ, както и в Европа. С увеличаващия се брой на американските вносители на южнокорейски продукти може да се очаква изграждането на още по-силни връзки с утвърдени лидери в бранша, както и с развиващи се производители. По същия начин американските износители за Южна Корея могат да очакват нарастващо търсене на потребителски стоки сред увеличаващата се заможна средна класа в Южна Корея, както и повишена нужда от природни ресурси и оборудване, необходими за по-нататъшното развитие на процъфтяващата икономика на Южна Корея.

За много бизнес инициативи навлизането на пазара в Южна Корея се усложнява от недостатъчното разбиране на специфичните му закони и процеси. За да се адаптират тези компании и да извлекат възможно най-много от инвестициите си, е важно да се търси съдействието на надеждна и опитна фирма за преводи, която може да локализира техния продукт и да адаптира ефективно маркетинговите им кампании.

Ако имате нужда от маркетингови преводи, или необходимост от преводи на прессъобщения, брошури, рекламни листовки, POS материали, PR материали, документи за маркетингови кампании, маркетингови изследвания, пазарни проучвания, презентации, заключителни доклади, електронен бюлетин, информационни материали, материали за разработване на маркетингов бюджет, корпоративна идентичност, директен маркетинг или легализация на фирмени документи, можем да Ви предложим специализиран превод и редакция, спрямо Вашите изисквания и използваната от Вас терминология.

Свържете се с EVS Translations Bulgaria още днес относно Вашите маркетингови проектите, на телефон: +359 (2) 980 52 54, или ни изпратете онлайн запитване на имейл: bg(at)evs-translations.com.