28.02.2019

Запознайте се с EVS Translations на LegalEx

Запознайте се с EVS Translations на LegalEx
Запознайте се с EVS Translations на LegalEx

LegalEx – водещото събитие в Обединеното кралство за иновации, сигурност и развитие на бизнеса в правния сектор – се очаква да насърчи правните специалисти да подобрят своите практики, като изтъкне важността на технологиите и как най-новите технологични иновации наистина могат да оптимизират работните процеси на правните кантори.

Събитието ще се проведе в конферентния център ExCel на 27 и 28 март, като основните изказвания ще обхванат теми от изкуствения интелект в областта на правото и автоматизацията, правен софтуер, гъвкаво развитие и киберсигурност до дискусии за най-добрите практики в правния сектор.

Изложението ще представи революционни технологии и ще се превърне в притегателен център за професионалисти, които ще обсъждат иновативния сектор на правния маркетинг.

EVS Translations продължава да развива своите езикови технологични решения за правния сектор в областта на невронния машинен превод за мащабен преглед на документи, така че LegalEx ни дава възможност да научим повече за нуждите на правните клиенти. Стремим се да разберем проблемите, с които те се сблъскват, като инвестираме и внедряваме технологии и усъвършенстваме нашите собствени предложения, базирани на изкуствения интелект. Очакваме с нетърпение да се срещнем с някои от нашите клиенти, да получим обратна информация за нашата последна бяла книга „Езикови технологии за правните кантори“ и да разберем как EVS Translations подпомага правните кантори да преодолеят потенциалните бариери по пътя към международния успех.

Уговорете си предварително среща с експертите  на EVS Translations UK :

Свържете се с Луси Кикучи, маркетингов мениджър в EVS Translations UK:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lucy-kikuchi/

E-mail: Lucy.kikuchi@evs-translations.com

 

Свържете се с Кристи Хартлис, мениджър по продажбите в EVS Translations UK:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kristyhartless/

E-mail: Kristy.hartless@evs-translations.com