27.08.2019

С какво всъщност се занимава служителят по офис мениджмънт в EVS Translations?

С какво всъщност се занимава служителят по офис мениджмънт в EVS Translations?
С какво всъщност се занимава служителят по офис мениджмънт в EVS Translations?

С много неща! Колкото по-вълнуващи работни места предлага една компания и колкото повече клиенти привлича от цялостното продуктово портфолио на EVS Translations, толкова повече нетуъркинг, планиране и организация са необходими. Понастоящем за EVS Translations работят двама способни офис мениджъри в централата в Офенбах. Заедно с по едно лице за контакти във всеки от чуждестранните и вътрешни офиси, те управляват съвместно организационните работи в офисите. Те трябва да държат под око почти всичко по всяко време и да взимат предвид дори непредвидимото в своето ежедневие. Това изисква добри организаторски умения и креативност, но и способността да запазваш самообладание във всякакви ситуации. Освен професионалната си експертиза, нашите офис мениджъри притежават и множество меки умения, които правят съвместната работа в офиса не само поносима, но и приятна.

Правене на кафе? Не и в офис мениджмънта в EVS Translations

Това се прави от нашите изцяло автоматизирани кафе машини, където служителите могат безплатно да получат желаната напитка par excellence. Разбира се, нашите офис мениджъри се занимават и с традиционни секретарски задачи, като например писане на писма на нови клиенти, отговаряне на запитвания по телефона и подготвяне или проследяване на срещи. На международно ниво, те са отговорни за оказване на съдействие на служителите при пътуванията и резервациите на хотели, както и с посрещането им в офисите. Преди всички те са отговорни за актуализирането на календарите и следенето на крайните срокове и ангажиментите. Те гарантират, че клиентите ще получат спешните поръчки навреме и подпомагат управлението на качеството по време на одити или срещи, посветени на здравето и безопасността на работното място. И накрая, но не на последно място, те организират всички събития на нашето дружество – особено Коледното парти!

Всестранно талантливи хора с визия

Работата като офис мениджър изисква интерпретативно мислене и действия, силни комуникационни умения и способността за бързо възприемане на нова информация. Офис мениджърите в EVS Translations действат като вътрешно свързващо звено между мениджмънта, изпълнителното ръководство и колегите, като по този начин гарантират, че всички са информирани по всяко време. Те водят външната кореспонденция за различни отдели и по този начин придобиват знания за развитието в областите на управлението на проекти, продажбите, маркетинга и правото. Те са отговорни за всички мерки по снабдяването и поддръжката в отделните офиси и по този начин гарантират благосъстоянието на персонала. От името на всички служители на EVS Translations, бихме искали да използваме случая да изразим огромната си благодарност към нашите офис мениджъри!

Бихте ли желали да станете част от екипа? Можете да намерите нашите текущи свободни позиции на нашата страница “Кариери”.

Екип по човешки ресурси на EVS Translations